Re: ______....v mnoha směrech překonává ty tvé přehrávače od Yamahy, Sony, Panasonicu rozdílem třídy.
To je poněkud nesoudné a nekritické vyjádření, zvlášť pokud mluvíš takhle obecně.
Ano uznávám, že to tak může znít a možná jim tak trochu křivdím. Ale z mého pohledu to tak je. Sbírám už 26 let kolečka a pro zanesení do katalogu je musím prohnat přehrávačem a vytáhnout u CD celkový čas, CD-text, délky skladeb. U DVD a Blu-ray délku filmu, zvukové stopy a titulkové stopy. Skutečnost, ne co je na obalu. U pár tisíc disků už poznáš rozdíly.

Opravdu jsem náročný a nedělá mi problém upozornit na nedostatky u přístrojů co si pořídím. Ale v tom ovládání, výbavě, podrobném návodu a skvělé nápovědě na něho nemají. Otázka je spolehlivost, tam měl Philips před časem u DVD docela problémy. To byl i důvod (+ málo vysouvací šuplíky a nezobrazování celkového času titulu) proč jsem měl doma několik let jako provozní DVD Pioneer i s jeho pomalostí a SA-CD Philips DVD763SA s rychlým přetáčením a skvělým přepínáním audiostop a titulků oběma směry leželo docela ladem.
Ani nevíš jakou mi udělal Philips radost s tou BDP9700. Konečně jsem si mohl koupit zase SA-CD Philips, čert vem nedostatky, klady převyšují.
Ještě pokud se vrátím k tomu rozdílu Philips vs. ostatní značkový výrobci přehrávačů tak rozdíl je i v info co se dozvíš před koupí. Stáhnout !!! podrobný návod !!! v češtině (PDF) ti moc výrobců nenabídne.
RE: ______Neuvědomuju si ale, resp. neutkvělo mi v paměti, že by měl nějaké přístroje, které by byly v audiu nebo videu na technologické, obrazové a zvukové špici.
Dnes nemá vůbec co nabídnout.
Tak CD přehrávače měl vždy na špici a i náš domácí Philips CD850MkII byl ve své době hodně vysoko. Televize 8000 (i 7000) řady, nejsou zrovna špatný a ten Blu-Ray BDP9700 je taky dost slušný.

-- 13. 1. 2015 01:30 --
RE: _______Když to tak obecně shrnu, tak Yamaha mě láká kvůli FLACu.Pokud pominu, že bych měl i AVR a
BR od jedné značky.
Pokud se, ale podívám na tvůj tip : BDP7750, tak mám asi vybráno.Vyměním Flac za hromadu
konektorů a dalších možností přehrávače...
Ten FLAC je velká škoda, nevím proč ho nepodporuje. BDP9700 FLAC umí. V každým případě pokud se pro něj rozhodneš tak si ho nejdříve vyzkoušej abys mi pak nenadával. Když jsem kupoval ten provozní BDP55OO tak tam měli i jiné od Philipse a z nich se blbě vyndavali disky. Nešli chytit z boku, jen za střed a to je u mě osobně důvod proč v žádném případě nekupovat.
Mít stejnou značku AV a BR jen kvůli DO má taky svůj smysl takže to zvaž důkladně.
RE: bylinnycaj ______ by som ako DVD a Blue-ray prehravac volil konzolu od Sony a to PS3
Asi je kvalitní, ale já tak nesnáším štěrbinové mechaniky. Spotřeba a hlučnost možná taky mínus. Ale možná se mýlím, PS3 nemám doma. Vím jen, že ta novější verze PS2 na přehrávání DVD nic moc, oproti DVD přehrávači hlučná.