Ahoj,
uz dlhsie vyberam FULL HD prehravac, ale neviem sa rozhodnut ktory.
Pozeral som sa napr. na Xtreamer SW, resp. Xtreamer pro, WD TV Live a WD TV Live HUB. Dlhsiu dobu som bol rozhodnuty pre Xtreamer, neskor pre WD TV Live kvoli nizsej cene.
Videl som tak isto, ze na viacerych miestach niekto spominal akysi Popcorn. Pozeral som sa aj na ich stranku, ale pripada mi zbytocne velky a drahy.
Mam 4 hlavne poziadavky:
- prehravanie beznych formatov ktore sa siria po nete (hlavne mkv, avi, wmv) a prepinanie zvukovych stop + titulkov v nom (mkv) aj mimo ako srt, sub (PlayStation3 a LG telka mi zvuk ani titulky neprepne v ziadnom mkv), pripadne aj casovy posun titulkov
- prehravanie DVD suborov, cize aby to zvladlo "adresar VIDEO-TS" a jeho ifo
- aby to precitalo zvuk hlavne DTS, ktory je standard hlavne v EN jazyku, pripadne aby ho cez HDMI nie len vedelo predat dalej, ale aby to vedelo prekodovat napr. na stereo (neskor ale bude doplnene AV receiverom kde by som chcel aby sa o zvuk staral uz tento a teda DTS zvuk by mal prehravac vediet pustit aj cez HDMI priamo bez uprav)
- prehrat DVD subor aj s menu bez potreby obrazu (iso), cize priamo z VIDEO-TS resp. nacitanie ifo suborov
Dalsie body:
- vhodne by bolo, aby si prehravac poradil aj s vysokym bitrate 50MBps+ (v pripade interneho HDD)
- prehranie aj BluRay suborov podobne ako DVD (aj ked netusim ako to vyzera, ale dajme tomu ze by som mal BluRay na disku v podobom formate ako su subory VIDEO-TS pre DVD ak je to vobec mozne)
V poslednom case som zvazoval Xtreamer pro hlavne preto, ze do neho idu 3,5" disky a teda by tento disk bol ako interny, co zvysuje schopnost prehrat vyssi bitrate nez cez USB.
Nepotrebujem ziadne specialne vstupy ani vystupy, bude mi stacit HDMI a USB
Dakujem za cas straveny precitanim a za pripadnu radu.
- prezeranie fotiek, pustanie mp3 a internet nie su pre mna dolezite funkcie