Bluray a HD přehrávače - dotazy, rady, zkušenosti

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod feanoor 18. 5. 2011 21:34

Ahoj, vybírám si BD přehrávač a padl mi do oka LG BD660.
V jeho specifikacích se uvádí, že dálkovým ovladačem může být smart phone. Může mi někdo vysvětlit jak to funguje? Rozumím tomu dobře že ten přehrávač podporuje bluetooth, nebo jak to je? Dík.
feanoor
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vl.maca 17. 6. 2011 19:05

Zdravím, chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s 3D blu-ray přehrávačem LG BDS590 , jelikož má dvb-t a dvb-s2 tuner, a umožňuje nahrávání na externí disk, zdá se mi být docela zajímavý. Zajímavé také je že na stránkách LG není, ale dá se sehnat v mnoha´obchodech, a tak by mě zajímala i technická podpora ( update firmwaru, čeština atd.).
Díky za odpověď.
vl.maca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod octaman 21. 6. 2011 11:42

I mne tento přehrávač/rekordér zajímá, popř. ještě provedení HR550S/HR570S, což je varianta s integrovaným 250/500GB HDD.
Bohužel recenze a zkušenosti zatím žádné nejsou (holt je to novinka, která přesně jak píšete ještě není ani na stránkách lg.cz).
Zatím mám k dispozici jen anglický manuál k těm HR modelům, stažený z německých stránek lg, kde jsem si všiml, že je ke stažení i firmware (společný pro všechny tři modely).
octaman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rivers123 1. 8. 2011 18:34

dobry den chtel bych poradit mam bluray prehravac panasonik dmp-bdt310 a chtel bych se zeptat jestli bude kompaktibilni s externim harddiskem western digital my book esential 3tb diky za odpoved :roll:
rivers123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lemmy1978 16. 9. 2011 20:23

DENON DBP-2012UD alebo CAMBRIDGE Azur 751BD . Dilema, co si mam vybrat kedze cenove su rovnako(skoro). Denon ma 32 bit vzr. ale zosik zatial nemam odopovedajucej kvalite. Mam pioneer vsx-lx53..Azur ma snad vsetky features. Tazko sa hladaju skusenosti ludi na nete
AMD2990WX,x399Taichi,Corsairvengeance64GB2133mhz,crucialCT2050GB.SSD,NV1080TI.FE,PhilipsBDM4350,logitechG910+MXmaster,
ASUS RT-AC87U
lemmy1978
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SpetloF 23. 10. 2011 22:30

Ahoj, koupil jsem si domácí kino Samsung HT-C5530. K tomu externí HDD western digital 1TB. No a mám problém s přehráváním mkv. Když má mkv tak do 13GB je vše v pořádku. Když ovšem chci pustit film s více gb tak se začne film hned kousat a nedá se na to koukat :shock: . Tak mě napadlo že bych mkv rozdělil na více částí. Stáhnul jsem si program mkvmerge GUI. Soubor se mi kupodivu povedlo rozdělit. Ale BD přehrávač mi řekne že formát nepodporuje, Tedy prosím o radu. Jestli někdo umíte tyto soubory rozdělit tak aby mi to šlo v přehrávači a jestli mi to vůbec pomůže. Díky ;-)
SpetloF
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 23. 10. 2011 22:49

Řešíš problém od konce.Je nesmysl rozdělovat film na více partů.
Začal bych jiným diskem.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod remus25 3. 12. 2011 14:40

Ahoj zdravím všechny a prosím o pomoc vůbec se neorijentuji v hd multimedia centrech. Měl bych dotaz potřeboval bych pomoct s výběrem nějakého HD přehrávače, kterej přehrává tak nějak všechny formáty a kodeky atd. Má připojení přes wifi a pokud možno disk 3,5" a ne 2,5", protože se mi válí 0,5Tera 3,5 doma zbytečně, to ale není podmínkou protože mam externí 0,5 tera usb 2,0. Myslím si že je lepší mít ten disk tam napřímo? Dále aby to mělo u přístup k těm archivům ČT1,Nova atd prostě český programy. A aby to třeba i umělo nahrávat nějaký filmy.
Chtěl bych to mít propojeno s Recieverem Yamaha RXV myslím 365 umí to jen 5.1 zvuk a tv mam jen HD 82. Za radu tipy triky moc děkuji doufám že se mi nebudete smát moc tomu nerozumim
remus25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod remus25 4. 12. 2011 10:26

Tak zatím vyhrává Xtreamer SW 2 nevíte někdo jak je to s tím softwerem jestli je nějaká aktualizace už?
remus25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 4. 12. 2011 10:51

Přečti si tuto diskuzi:
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread. ... t=Xtreamer
A udělej si obrázek sám o kvalitě SW....
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod remus25 5. 12. 2011 09:50

jito
Děkuji tak zas nevím kterej ale ten SW 2 ne

-- 5. 12. 2011 09:10 --

Má někdo skušenosti s tímle
EVOLVE Blade DualCorder HD
EVOLVE Infinity
remus25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pietro (novy) 6. 12. 2011 17:33

Ja by som mal takúto otázku. Pamätajú si BD prehrávače prehrávané bluray disky, prípadne aj DVD?

Mám DVD prehrávač Pioneer a ten si pamätá posledných 5 DVD. Viem, že niektoré DVD prehrávače Sony si pamätali aj posledných 10. A zasa niektoré Philipsy si nepamätali ani jeden.

Ako je to s bluray prehrávačmi? Sú značky, ktoré túto funkciu podporujú? Snažil som sa to nájsť na stránkach výrobcov, ale nedarí sa mi nič nájsť.
Pietro (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod robelles 6. 12. 2011 17:43

SpetloF
Problém nie je v hardisku ale v tom kine, Pozri si v manuále aký bitrate to kino podporuje. Ak ho prekročíš začne to sekať. V hdd chybu nehladaj.
robelles
Junior

Odeslat příspěvekod Pietro (novy) 13. 12. 2011 15:44

Odpoviem si sám. Podarilo sa mi zistiť, ako sa táto funkcia volá v angličtine, takže potom už nebol problém nájsť si to na anglických fórach. Sony to volá multi-disc resume. A zistil som, že to zrejme nepodporuje žiadny BD prehrávač. Len niektoré prehrávače si pamätajú jeden disk, ale len kým sa neotvorí tray. Pri BD-J to nefunguje vôbec. Tak tomu hovorím pokrok.
Pietro (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod gEs689 28. 12. 2011 15:20

feanoor píše:Ahoj, vybírám si BD přehrávač a padl mi do oka LG BD660.
V jeho specifikacích se uvádí, že dálkovým ovladačem může být smart phone. Může mi někdo vysvětlit jak to funguje? Rozumím tomu dobře že ten přehrávač podporuje bluetooth, nebo jak to je? Dík.

Z webu LG si stáhneš aplikaci pro Android a ovládání je přes wifi připojení k síti. V manuálu ale chybí popis :nenapadne ....praktické využití ale nevidím. Jinak LG BD660 je super.
gEs689
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka