Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
fetus píše:pustit mkv z dvd je lepsi. nehrozi.
vanDave píše:fetus: Každá TV má USB vstup a umí z něho přehrávat MKV? To asi ne.
Jaký BR přehrávač jsi vlastně myslel za těch 6000?
audis: Jj, FAT32 umí soubory o vel. max 4GB. Co ten film rozdělit - jakoby na kapitoly?
Užovka píše:no to je nejvetsi problem .mkvFAT32 je jen do 4GB a DVD9 (DL) ma 8,5 GB tzn. vetsinu kvalitnich ripu s 2 zvuk. stopami ktere maji 12 a více GB se stejne musi vypalit na BluRay Disk
Užovka píše:já netrpělivě vyhlížím model Samsung P 1600, který by měl být ještě znatelně rychlejší a hlavně přehraje i doma vypalený film na BluRay disku...
Užovka píše:s BluRay prehravacema zkusenosti nemam, ale u DVD vim, ze nejake modely Panasonicu proste prepalene devedecka neprehrajiproto jsem chtel mit jistotu...
...co se tyce tech .mkv take jsem zastance plnohodnotneho filmu na BluRay disku, stejne tak jsem nikdy moc nekoukal na 700 MB ripy v .avi
fetus píše:Presne to je stejny jako by audiofil poslouchal jen mp3,to je to samy je tu novy fomat vynikajici kvality obrazu a najde se skupinka co to musi prznit do 720p mkv.pokud se jim nelibi full hd blu ray at tahaji dvd,ale okamzite vymyslet nejaky ojeb na ukor kvality to nepochopim a pritom jen namatkou Doba ledova 1-2 oba po 12 gb, 16 Bloku 13 GB,Tomb raider 16 Gb a dalsi a dalsi film ma 45 gb jen proto ze ma 12 zvukovejch stop a nespocet bonusu jelikoz je proste potreba tech 50 gb vyuzit.Nezridka jsou na blu ray i dve verze kino a direct a proto takova velikost.Nemluve o tom ze novy format zvuku je mkv-člem uplne degradovan na ac3 coz je opet skoda.
PS: tusim ze si to ted od milovniku mkv vyzeru
Odar píše:Dusanno ja si myslim, ze pride doba, ako je teraz pri DVDckach, ze ich budeme stahovat z netu, prejdene nejakym softom typu DVD Rebuilder + CCE, vypalis a pozries. Alebo nevypalis, pozries, zmazes. Akurat 1 film nebudes tahat 4,3GB, ale cca 25GB.
Aj DVD filmy zacinali 1CD, 2CD, 3CD DivX/XviD ripmi. Ja dnes po DivX uz ani nesteknem a to mam zvierku DivXov cca na 60 DVD (polovicu som z toho nevidel).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků