fetus píše:Sony VPL-HW10 jo to je ona a s tim panakem ma spolecnyho vic jak dost.A co se tyka dts-hd ono to ale DTS- HD z compu jde trosku si zagoogluj nez tu budes hazet rezolutni zavery.
Panasonic ma proti vsem ostatnim projektorum ve stredni cenove kategorii jednu obrovskou vyhodu a to je pamet na nastaveni cocek podle formatu vstupniho signalu, coz je naprosto skvela funkcionalita, ktera vyrazne zvysuje uzitnou hodnotu projektoru. Ten Sony nejenom, ze ji nema, ale ma i s tim souvisejici manualni zoom a ostreni, coz je opet vyhoda pro Panasonic. Skoda divneho naceneni a vubec obtizne dostupnosti projektoru Panasonic v EU, protoze ve Statech stoji paradoxne lepsi Panasonic mene nez horsi Sony, ale bohuzel u nas je to o dost obracene.
Ja bych rozlisoval teoretickou a praktickou stranku veci. Ano, teoreticky existuje reseni pro DTS-HD z kompu, prakticky to nedava moc smyslu ani financne ani technicky, protoze to predpoklada zakoupeni zvukove karty, ktera stoji vice nez cely dost dobry standalone BD player a i tak existuje spousta tezko resitelnych problemu s kompatibilitou a softwarem. On pocitac si obecne moc s audio video technikou nerozumi a u BD jsou tyhle problemy zasadne zkomplikovany nesmyslne paranoidni a technicky zhovadilou BD specifikaci, kterou v podstate nelze na pocitaci naimplementovat, tak aby to slapalo.