Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
foxfox (novy) píše:Jde mi spíše o to, jestli ten BD Panasonic ma lepší SW a HW na upscalink, než ten TV Panasonic, nebo jsou na tom stejně. Pak by nový BD přehrávač neměl pro mě význam, protože teď využívám upscalink na 4K v TV, protože ten BD Pioneer to neumí.
matelko 2 píše:Co se týká toho přepočtu na 4K těžko říci. Naše TV Philips by podle návodu už jednou přepočítaný obraz posílaný z Blu-ray Philips neměla znovu zpracovávat. Otázka je kdo z nich to umí lépe. Navíc stačí jedna aktualizace TV nebo Blu-ray a může to být zas jinak.
foxfox (novy) píše:Jde mi o to, jestli bude lepší kvalita obrazu z mého stávajícího BD přehrávače Pioneer BDP 450, nebo z Panasonicu DMP-BDT700.
matelko 2 píše:Nejsem si jistý zda ten obrazový rozdíl co se týká kvality musí být oproti Pioneeru nějak markantní. Jiný ano, záleží jak to který výrobce má nastaveno.
foxfox (novy) píše:Je mi jasné, že při přehrávání obraz nebude současně přepočítávat jednak BD přehrávač a pak znova TV (že by jako výsledek byl 8K..
Už jen z principu, úkolem Blu-ray přehrávače je posílat do zobrazovadla obraz co je zaznamenaný na kolečku tak jak je tam uložený.
Rozdíly přímo mezi video převodníky nejsou zas až tak markantní. Pokud výrobce vyloženě neudělá nějakou blbost v zapojení u konkrétního typu běžně rozdíly asi nepoznáš.
a tím myslím, že si to koupí a sám se přesvědčí a nedá na Tvé ASI, MOžNÁ, SNAD, PRAVDĚPODOBNĚ, NEJSEM SI JISTÝ A DALŠÍ TVÉ TEORETICKÉ PERLY, KDYŽ JEJ ZAJÍMÁ SKUTEČNOSTTakže to opravdu musíš posoudit sám
Rozdíly v přepočítávání z menších rozlišení dělají asi největší obrazové rozdíly mezi přehrávači a Panasonic pokud vím to umí velmi dobře. Tenhle Pioneer ovšem taky umí a tak jsou případné rozdíly velkou neznámou.
leoncze píše:do dudoucna bych chtěl rozšířit 5.1 na 7.1 (u některých playeru je podpora 7.1 u některých neuvádí nic, tak jako lajk nevím, rozhodně bych uvítal kdyby to přehrávač podporoval a samozřejmě v hi res audio)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků