Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Kozousch píše:Jo, jasně, brání tomu ochrany přenášené po HDMI, to mi nedocvaklo. Ty ale třeba u Bluray RIPů nehrají roli, ne? Já jsem si říkal, jestli neexistuje nějaký "softwarový" dekodér ....
fetus píše:ale me na ps3 jde dts-hd jako dts a tru hd nejde vubec trha se to jako by trese,ps3 to proste neumi,budu muset koupit nejaky player a prave premyslim o tom co umi mkv ten by se hodil,ale je to LG a ja k tomu prave duverou neoplyvam
vanDave píše:fetus píše:ale me na ps3 jde dts-hd jako dts a tru hd nejde vubec trha se to jako by trese,ps3 to proste neumi,budu muset koupit nejaky player a prave premyslim o tom co umi mkv ten by se hodil,ale je to LG a ja k tomu prave duverou neoplyvam
Playstation 3 jako Bluray přehrávač - dotazy,rady,zkušenosti
Nevím, jestli jsem tě správně pochopil, ale pokud na PS3 přepneš z Bitstreamu na Linear PCM, tak ten HD zvuk dekóduje PS3 a do AVrec. Ti pak jde přes HDMI dekódovanej/rozbalenej zvuk v 5.1 PCM. Na přenos 5.1 PCM stačí i AVrec s HDMI 1.0, jenom to musí ten AVrec. podporovat.
Jaký AVreceiver k Bluray přehrávači a přehled verzí HDMI
Odar píše:Skusil som to a ako pisete, 5.1 HD zvuk blbne. V XBMC sa da nastavit, ci ma clovek DD alebo DTS "capable" receiver. To znaci, ze ak to clovek odskrtne, moze si to dat downmixovat softwareovo do sterea a uz potom to posle zvukovkou von. Ja viem, ze to uz nie je surovy zvuk, ale je to aspon sposob, ako pozerat BD.
HDMI 1.3 na PC mam. Ale receiver ma len 1.2a, cize do neho dostanem len 5.1 zvuk. Presne to, co napisal Kozousch - potreboval by som HD zvuk dostat do 5.1 a ten dostat do receivera. Alebo hoci aj rovno HD 7.1 downmixnut do sterea softwareovo a poslat do receivera.
Myslim, ze este si musime pockat - este je to v plienkach.
DD 5.1 zvukova stopa (CZ FUJ) sla samozrejme v pohode. Len pozerat na Matrix v CZ je . . . ehm
fetus píše:jaky asi tak bedny koupit na to tru hd
fetus píše:No to je pekny ale pokud nemas ve zvukovce hdmi 1,3 nechytas se toje jedina cesta jak dostat TRU HD do beden.takova karta je ale stoji 10000 a to radsi av reciver o par tisic drazsi ale o hodne lepsi.
Kozousch píše:fetus píše:jaky asi tak bedny koupit na to tru hd
Už zase tru hd bedny. Mě snad trefí. Můžeš nám nechápavým, prosím, vysvětlit, jaký je rozdíl mezi sedmi reprobednami s nápisem tru hd a sedmi reprobednami bez nápisu tru hd? Díky ....
Dusan píše:fetus píše:No to je pekny ale pokud nemas ve zvukovce hdmi 1,3 nechytas se toje jedina cesta jak dostat TRU HD do beden.takova karta je ale stoji 10000 a to radsi av reciver o par tisic drazsi ale o hodne lepsi.
Ten receiver ti stejne nepomuze, protoze to TrueHD z pocitace proste nijak do toho receiveru nedostanes.
fetus píše:Ja mam LG recorder (3x za rok v oprave) a jeste vypalovacku blu ray a nejak uz k tomu ztracim duverujinak nemyslim ze tru hd vyresi firmwerem to by uz to udelali ale ja to dam synovi stejne porad otravuje a bude klid a bud koupim to lg nebo pockam na JVC ten ma mit mkv taky.Jinak mam jeste LG mobil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků