No fakt že jó

,díky
indiana_jonesi za ten tip s tou WORKGROUPs.A já to pořád honil prav.tl. myši na "tento počítač" připojit síťovou jednotku - vypsat adresu tu co je v menu BLADEa.... pravda je ,že na toto jsem trochu natvrdlejší,ale vždycky jsem se z pc pomocí lan do BLADEa dostal,ale tohle je lepší pěkně z total commadera mnooo to je pohodičkaaa dííííkyyy.

Ale ta rychlost je žalostná to je pravda.Třeba já,když jsem si přístroj koupil,poté naformátoval disk v přístroji,potom zase vymontoval a na první naplnění filmy,které jsem měl v pc cca 600GB jsem ho prostě "pověsil na mašli" a to bylo asi jediné nejrychlejší řešení pro tuto situaci když je velký objem dat najednou.
Jelikož se mi prostě nechce pořád přístroj přemisťovat z obýváku k pc tak to mám řešený LANkou a prostě si počkám až to tam nakopíruju no,stejně mám zaplé pc tak jestli si to tam někde pomalu chroupe je mi fuk.

A trochu jsem si ho jetště "vytunil" a to tak ,že jsem mu zespod přilepil takové ty filcové kolečka (co jsou třeba na nohy od židlí, aby nepoškrábly podlahu) kvůli lepšímu proudění(nasávání) vzduchu. Uff to jsem se ale rozkecal-konec.