TO:
EKKAROK, pokusím se sepsat malý návod s příklady použití syntaxí Google a pošlu jej Tobě na SZ. Já si to malé, bezvýznamné plus pokusím udělat...

TO:
DejvidCVNa jednu stranu vcelku chápu, že se nikomu nechce pročítat kompletní diskusi. Jednou bude mít ne 70, ale 140 stran a pro nového uživatele/přispěvatele to bude počteníčko...
Nemůžeš očekávat, že od každého z nás dostaneš kvalitní a relevantní (mající rozhodující význam, závažný, významný, důležitý, rozhodující) informaci. Ne každý má zkušenosti a umí psát recenze a návody, ne každý má jazykové vybavení a ne každý umí psát spisovně. S tím se holt musíme smířit, pokud se něco chceme dozvědět/dočíst. Já osobně jsem celkem vděčný za to, že v začátku mi přispěvatelé pomohli se zorientovat, když jsem zakoupil nový Blade II.
Osobně jsem nikdy nepsal recenze nebo návody, učím se jen komunikovat s ostatními tak aby porozumněli. A když píši příspěvek, snažím se jej psát tak, aby byl pochopitelný pro všechny. Ten kdo ví, pochopil by i zkrácený výklad o co v příspěvku jde, co ale ten kdo je neznalý?
Je ale potřeba vzít v úvahu, pokud chceme být korektní, abychom neobtěžovali stejnými otázkami po stopadesáté první, jen proto, že se zrovna nechce pročítat diskusi. Nově příchozích může být totiž ještě docela hodně. Bez urážky...
Proto mě napadlo, že bych syntaxe pro vyhledávání sepsal. Jestli jsis ji vyzkoušel v mém předchozím příspěvku, mohl jsis všimnout, že se počet příspěvků smrsknul na pouhých 9 a to už se proklikáš v pohodě. Záleží už jen na uživateli jak relevantní volí fráze vyhledávání...