Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Cifo1 píše:Čauko all. Vie mi niekto poradiť ako mám nazdielať súbory zo Solarisu do PC a naopak? Solaris síce vidí PC a aj notebooky ale keď to potvrdím tak mi píše že žiadne dáta na serveru. A pritom tam súbory (v PC + NB) mám na zdielanie povolené aj čítanie aj zápis. A v PC a notebooku nevidím Solaris vôbec. Mám Win 7 64 a aj 32 bitové verzie a už som skúšal všeličo a neviem s tým pohnúť. Proste sa neviem dostať na HDD v Solarise zo ziadneho zariadenia. Vie teda niekto poradiť? Keď som mal Evolve Blade 1 nebol problém Vďaka za pomoc. Mám aj Total Commander.
qwer4 píše:Ja som im uz davnejsie napisal toto: Typ dotazu: Obchodný dotaz : jiné
Popis: Už nikdy nekupim vyrobok EVOLVE skrz je ho softwarovu podporu!!! Banujem ze som si nekupil PLAYON HD .........
qwer4 píše:Ja tam mam tento "Firmware v7.3.4.r4824" lebo FW 73100_v7.4.4.r5440 je niečo hrozne,to pomale menu.
zekon666 píše:qwer4 píše:Ja tam mam tento "Firmware v7.3.4.r4824" lebo FW 73100_v7.4.4.r5440 je niečo hrozne,to pomale menu.
Díky qwer4, ty to taky zkoušíš dost, takže asi víš. Nejvíc mě serou ty title a ta pomalost. Zkusím teda najít ten 4824 a prubnu. Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků