Vtedy zacnem vyskakovatMeridius píše:... xtreamer je už sám o sobě dražší (v drtivé většině výrazně)

Xtreamer s Wifi (bez Wifi sa praveze ani nepredava, resp. neviem o tom) som kupil za riadnu cenu 124€ (v kamennom obchode). Ak niekde je za podobnu cenu vybavou porovnatelny Asus O!Play Air, tak dajte sem link, nech niekomu pomozeme. Ja som nasiel najlacnejsi za necelych 138€ (15.3.2010).
Ja by som porovnaval Xtreamer bez Wifi (neda sa kupit) s Asus O!Play a Xtreamer s Wifi s Asus O!Play Air. V prvom pripade vyjde lacnejsie Asus, v druhom Xtreamer. Ale nic "drtive" ani "vyrazne" tam nevidim...
Kto hlada jednoduchost prehravania a nizku cenu: Asus O!Play, kto chce k tomu Wifi a nejake funkcie naviac, nech si priplati cca 30€ a dostane Xtreamer. Kto chce silou mocou na MM Player-i vyuzit karty (iba CF, SD+MMC, MS+MS Duo) tak nech si priplati dalsich cca 15€ za Asus O!Play. Ale to uz sme na finalnej cene, ktoru atakuju aj lepsie vybavene a lepsie hodnotene MM prehravace.
PEACE.
P.S. Ten Xtreamer som od piatku (dnes je pondelok) nestihol este ani vybalit, nieto este otestovat...