Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
MatusCo píše:Moje otazky:
1. nejako narychlo som na webe nenasiel: existuje nejake forum, komunita, produkt. stranka, ktora sa tomu prehliadacu venuje?
2. funguje nahlad adresara "folder.jpg" (alebo iny thumbnail) pri filmoch, hudbe?
3. da sa editovat zoznam i-netovych radii? Alebo je tam Shoutcast, ktory to neumoznuje?
4. prehrava DVD menu? aky sposobom sa prehrava DVD - poklikanim na folder alebo treba vyhladavat ifo subor?
5. neviem ci mas skusenost zo subormi MOV, ktore robi fotak Olympus. Ja ich mam po 6 rokoch niekolko gigabytov... Prehrava ich Asus ci nie?
architect píše:Ako som už napísal niekoľko príspevkov predtým, O!Play je jednoduchosť sama o sebe. Folder.jpg je fičúrka odkukaná z Media Centra. Prečítal som zopár fór a vo veľkej väčšine to u týchto prehrávačov spôsobuje ťažkosti. Pokiaľ ide o tie MOV videá ponúkam Ti to ešte raz. Uploadni to niekde na net, pošli mi link a ja si to stiahnem a odskúšam Ti to. Vrátim sa k tomu problému, pomenujeme to FOLDER.JPG. Tento prehrávač má na ovládači tlačidlo MODE, ktoré má tri stavy. audio/video/pictures Po navolení tohto režimu sa v náhľadovom okne ukazuje obsah priečinka. Z toho vyplýva, že pokiaľ do priečinku dáš napr. DVD obal (nemusí sa ani volať Folder.jpg) a pri listovaní vo vetve MY MOVIES, prepnem tačidlo MODE na D.O. do stavu Pictures môžem listovať obrázky. Nie je to ako "thumbnail preview" ako pri prezeraní samotných obrázkov, ale je to celkom použiteľné.
ps. Link na ASUS fórum nie je odo mňa, ale poďakovanie poteší
suryp píše:Ahoj,
chci si postavit domaci wifi sit, ve ktere by byl i O!Play Air a chtel bych se zeptat na par veci.
Nejprve moje vize:
Wifi router - zatim jeste nemam
Notebook - mam
O!Play Air - zatim nemam
Externi harddisk - zatim nemam
Mobil - zatim mam E51, ale chystam se presedlat na Omnii II
P.
suryp píše:Ahoj,
chci si postavit domaci wifi sit, ve ktere by byl i O!Play Air a chtel bych se zeptat na par veci.
Nejprve moje vize:
Wifi router - zatim jeste nemam
Notebook - mam
O!Play Air - zatim nemam
Externi harddisk - zatim nemam
Mobil - zatim mam E51, ale chystam se presedlat na Omnii II.......
architect píše:To: MatusCo
MOV video som testol a result je: obraz ano, zvuk niePrehravac zahlasil este unsupported frame rate ale obraz isiel bez sekania
MatusCo píše:architect píše:To: MatusCo
MOV video som testol a result je: obraz ano, zvuk niePrehravac zahlasil este unsupported frame rate ale obraz isiel bez sekania
Vdaka architect za otestovanie, mozno to niekomu dalsiemu pomoze pri rozhodovani. U mna ma za to ASUS body k dobru, ale...
Nakoniec som sa rozhodol, o 2 ulice odo mna som dnes z kamenneho obchodu (objednane vsak cez internet) kupil Xtreamer za 124€. Rovnaka platforma, wifi, folder.jpg, vraj Youtube, editacia i-radii, moznost interneho disku a mozno aj vacsie problemy![]()
Uvidime, prinajhorsom do 7 dni vratim...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků