Z CD do bezstrátu (FLAC) a späť

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Odar 29. 5. 2010 20:36

Mas pravdu. Ale mne osobne sa napr. 4x palit proste nechce :D Resp. ja uz nepalim vobec nic, lebo sa mi nechce. Ani keby to palilo 10000000000x ;)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 29. 5. 2010 20:41

Odar ty vies preco palim takze preto mam aj tu 4x tak oblubenu :)
A naopak ja zas viem preco uz ty nepalis. :)
Priority to je to slovo ktore nas deli.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod windsor 29. 5. 2010 23:35

Novšie mechaniky dovoľujú páliť už len minimálnou rýchlosťou 16x ![/quote]

Tak sa pozri sem. Mechanica je Sony Optiarc BD Rom a v pohode cez CDBurnerXP palim 4x
CDBurnerXP.jpg

-- 29. 5. 2010 17:12 --

Ja som písal, že "novšie" mechaniky dovoľujú zvoliť pri napaľovaní rýchlosť min. 16x a ty tu uvádzaš nejakú nový model blu-ray mechaniky za pomaly za 170 € :shock: . Ja mám len DVD napaľovačku LG GH 22LS30 cca za 20 € :oops: . Skúsil som to cez ten tebou odporúčaný program CD Burner XP, ale mne to dovolilo opäť len min. 16x ! :hm Teda problém je, že používame rozdielne mechaniky a nie je to vecou programu. Ináč vypaľujem audio iso. súbory cez program Burrn.
windsor
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 29. 5. 2010 23:52

FU
to je tak draha? Nikdy som to nehladal.
Hm asi to tak bude,ze rychlost dolu dostanes iba ak zmenou mechaniky.
Teraz ma tak napadlo a nemoze to zmenit novy FW pre danu mechaniku
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ravenman 30. 5. 2010 11:55

Ono si treba uvedomiť nie vždy menej je viac ,niektoré lepšie médiá či audio cdr média môžu mať horšie výsledky pri nižšej rýchlosti ako tej stanovenej na obale /to je veľmi zriedkavé/ .Ale v zásade platí pre všetky, nižšia rýchlosť -nižšie vychylovanie média/nižšie vibrácie a dlhšé pôsobenie lúča na sektor disku- tým pádom spoľahlivejší,dlhodobejší záznam .

Čo sa týka dopadu na kvalitu zvuku,to je viac-zmyselné ,ja si osobne myslím že i pri na tom najhoršom vypálení /max rýchlosťou na lacné cd či overspeed nad krabičkovú hodnotu/ sa budú vyskytovať lupance a praskance.A pokiaľ sa nebudú vyskytovať tak neverím že by to malo vplyv na frekvenčnú charakteristiku skladieb (menej basov,nečisté vokály,šum) alebo ste sa s tým niekdo stretol?

A teraz trocha nostalgie,moj primárny vypalovač mozgov japonská krásavica ešte z čias poctivého Plextora a nie ako teraz OEM preznačeného Liteona

Obrázek
ravenman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kancek83 17. 6. 2010 10:22

No po precitani vasej debaty som vyhrabal v robote staru externu Plextor napalovacku PX-W4012TU vie 4x napalovanie. Ma asi 2 kila:-D. Tak idem na to:-) Inac este jedna vec je jedno ako cd emdium pouzivam. Teraz napalujem na Imation CD-R za par centov...
DVD Pioneer DV-2850, Casea Cepheus(Monitor), CAMBRIDGE AUDIO AZUR 740A, FOCAL PROFILE 918, Supra Ply 3.4/S Bi-wi, Sennheiser HD555(mod. 595).
kancek83
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 17. 6. 2010 10:34

pouzivam Verbatim a maximalna spokojnost.
Skusal som aj podla jedneho testu Multidisc CD-R 80 SUPER GREEN disk bol jenoznacnym vitazom ale neviem ci som pouzil vacsiu rychlost alebo to bolo mediom no spokojny som nebol.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ravenman 22. 6. 2010 18:44

s tou recenziou pravda, už im moc neverím..niekedy su vysledky prisposobene vyrobci..
ravenman
Mírně pokročilý

Předchozí stránka