Použitelnost PIONEER DV-420 bez připojení k TV

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod deepman 21. 6. 2010 20:52

Zdárec,

uvažuji o koupi DVD přehrávače PIONEER DV-420. Háček je v tom, že ho budu využívat z větší části k přehrávání hudby a z části menší k přehrávání filmů a DVD přes projektor. Projektor teprve plánuji. Potřebuju tedy, aby mi přehrával DVD přehrávač hudbu (audio CD a MP3) i bez připojení k TV.

V současné chvíli používám nějaký půjčený DVD rekordér od Panasonicu a s ním je to neskutečný problém, vůbec vrazit disk do mechaniky. Když nemám připojené nic do scartu (je to starší jen provizorně zapůjčený kousek), snad desetkrát ho musím vypnout a zapnout, aby se vůbec podařilo vysunout mechaniku.

Tohle mě právě děsí, aby mne nepotkalo i u výše uvedeného Pioneeru. Máte někdo osobní zkušenost, případně tip na jiný DVD přehrávač?

Díky moc.
deepman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanDave 21. 6. 2010 21:16

Když jsem vybíral DVD já, tak v tomhle na tom Pioneery zrovna neklíp nebyly -> Jaký DVD přehrávač na přehrávání mp3 bez TV?

Pro začátek bych si stáhnout manuály na Panasonic a Philips.
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
VIP uživatel