Přehrávají současné Bluray přehrávače Double Layer?

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod svatand 25. 11. 2010 08:51

Zdravím,
chci se optat jestli někdo nevíte, nebo nemáte přímo praktickou zkušenost, jak jsou na tom na současném trhu dostupné BL přehrávače co se týče podpory BD-R Double Layer médií (50GB)? Když jsem si přečetl několik svých kandidátů, tak všude píší akorát BD-R a BD-RE přepisovatlené). berou to automaticky nebo skutečně to běžné přehrávače zatím neumí? Myslím na budoucnost a tak jako ted mám filmy na DVD DL tak v budoucnu bych je rád měl na BL-R DL, čili v nezměněné podobě...Díky
svatand
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 25. 11. 2010 13:58

No pokud vím LG,ani Onkyo s tím problém nemají.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod svatand 26. 11. 2010 11:31

Tak to by byla dobrá zpráva, protože LG to na stránkách nepíše také...zajímavé, protože třeba u dvd píší že přehrává DVD DL, kdežto u bluray ne.
svatand
Junior

Odeslat příspěvekod MW-201 28. 11. 2010 00:29

Současné Panasonic DL media taky umí.
MW-201
Junior

Odeslat příspěvekod svatand 28. 11. 2010 09:40

supr, to je fajn, mým favoritem je totiž zatím Paňák BD85:-) díkes. proč to tam nepíšou? Asi jim napíšu oficiální dotaz....přece dyž to píšu u dvd tak to napíšu i u BR
svatand
Junior

Odeslat příspěvekod svatand 29. 11. 2010 09:55

Ještě mě napadlo - nemáte někdo zkušenosti s koupí BR disku na Ebay? Jsou tam o dost levnější než u nás... Jak je to s českýma titulkama, není to tak že když je disk regionu B tak tam ty titulky budou? Audio třeba ne ale já stejně koukám na originál zvuk. Jako že by dělali co se týče titulků tři verze disků podle regionů a,b,c? Zatím totiž vždy když sem se optal tak mi řekli že to český titulky má...
svatand
Junior