CD prehravac a repro

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sands1 23. 4. 2013 13:35

Ahojte chcel by som kvalitny prehravac a dokupit zvlast repro- myslim ze to je lepsi sposob, ide mi o kvalitny zvuk..
Pozeral som napr. Onkyo CR-555 DAB a ktomu napr.Wharfedale Diamond 10.1.
Je to dobra kombinacia ?
sands1
Poslední varování

Odeslat příspěvekod joudá 23. 4. 2013 19:44

pokud chceš kvalitní zvuk za málo peněz, tak jediné rozumné řešení je stereozesilovač + nějaká slušnější zvukovka, třeba ESI july.
joudá
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod EKKAR 24. 4. 2013 05:46

Joudo, když už radíš takovou kravinu, tak aspoň neprzni tak kvalitní zvukovce jméno - jmenuje se ESI Juli@, ty "julyjo"...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod armaman 24. 4. 2013 06:04

Ale no. Az tak strasne sa nic nestalo. Alebo ano? Myslim,ze ta karta to prezije......

A tiez by som volil skor stereo zosilnovac ako all in one z prveho prispevku.
Ak uz bude mat julia tak v PC ma uz aj CDP a po mojej skusenosti urcite lepsi ako cokolvek samostatne....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod sands1 24. 4. 2013 06:08

Ku PC by som to nechcel. Hladam nejake riesenie s dialkovym ovladanim a prehravanim mp3 z usb+radio.
sands1
Poslední varování

Odeslat příspěvekod armaman 24. 4. 2013 06:16

Ale potom nepouzivaj spojenie "kvalitny zvuk" pretoze v tomto pripade je to diskutabilne.....
skus sa inspirovat i tu
viewtopic.php?style=2&f=1724&t=1183054&start=0
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod skvrne 10. 7. 2013 10:39

Dobrý den, prosím o radu ^^ Potřebuji mamce koupit levný přehrávač CD. Zaujala mě nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-tesco- ... 0strana16/, ale nemám žádnou zkušenost s výrobky značky Technika? Co si o tom myslíte? Předem děkuji
skvrne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kocmeister 10. 7. 2013 11:24

Technika je něco jako budgetová značka. Vše od nich patří mezi vůbec nejlevnější věci, co se dají koupit. Kvalita je odpovídající, tedy nic moc. Ale vždycky máš 2 roky záruku, takže tě to po tuto dobu nemusí teoreticky až tak zajímat.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 18. 7. 2013 11:03

Dám příklad pro posouzení - koupil jsem před pár lety tuším v Tescu svým tehdy opravdu malým děckám (bylo jim tenkrát tuším 6 a 9 let) mp3 přehrávač na pohádky před spaním - značka "Technika". Stál asi 400 peněz, byl na 1 AAA článek a vydržel fungovat přesně jeden měsíc - a neodešel na mechanickou závadu, ale prostě jednoho krásnýho dne se přestal chovat jako přehrávač. PC ho "vidí", jde použít jako flash paměť, displej se při zastrčení do USB portu rozsvítí a indikuje přenos dat, i na pokus o zapnutí do přehrávací funkce má správnou odezvu, ale už při zmáčknutí "START" se nestane nic... Prostě je v háji něco v řídicím procíku, tak jsem se ani nenamáhal ho reklamovat a používám ho jako nouzovou 500MB flashku...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel