Ahoj,
chtěl bych si pořídit nový blu-ray přehrávač max do 3500 Kč. Doteď jsem měl nějaký starší Samsung (označení si už nepamatuju), se kterým jsem ale spokojený nebyl. Přestože i moje TV je značky Samsung, uvažuji nad koupí Panasonicu DMP-BDT360EG. Občas ho tu na fóru někdo zmínil, ale bohužel nikde jsem nenašel nějakou podrobnější recenzi. Protože mám hodně vypálených DivX / Xvid filmů, chci aby přehrál i tyto formáty. Dle manuálu, ale přehraje pouze Xvid. Mohl by mi prosím někdo potvrdit jak to je? Tak nějak doufám, že DivX by měl také přehrát. Taky by mě zajímalo jak je to s titulky k DivX / Xvid filmům - zda přehrávač zvládá českou diakritiku, zda zobrazí kromě SRT i SUB a hlavně jak jsou titulky velké a čitelné (na mém starém Samsungu byly malé, bílé a na světlém pozadí nečitelné). Pokud by jste někdo mohl přiložit foto jak titulky vypadají, byl bych vděčný.
Mým dalším kandidátem je LG BP640, který má taky vesměs pozitivní recenze. I zde ale nevím jak je to s titulkama.
V BR přehrávače od Samsungu už tak nějak nemám důvěru, i když protože mám TV od stejné značky, bylo by to lepší z hlediska kompatibility...
Díky.