Kodi a stahování

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ongeo 31. 5. 2019 19:29

Ahoj, na TV s Androidem používám Kodi a jeho doplněk Stream cinema. Chci se zeptat, u větších streamů, cca nad 15 Gb se mi přehrávání filmů někdy seká, ale pokud si ten film stáhnu v PC na flashdisk a potom ho v TV přehraju, jde to v pohodě. Jde mi o to, jestli je možné stahovat rovnou do TV. Díky za odpověď.
ongeo
Junior

Odeslat příspěvekod jito 31. 5. 2019 20:09

Ano,jde.
V nastavení addonu je položka Stahování-tam si nastav kam to chceš...
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod ongeo 31. 5. 2019 21:46

A máš to vyzkoušené? Jak přesně se do toho nastavení dostanu? Několikrát jsem to zkoušel, ale když jsem se potom podíval do složky, kde by měl ten film být, tak nic...
ongeo
Junior

Odeslat příspěvekod jito 1. 6. 2019 04:30

Jak se dostaneš do nastavení? :roll:
A jak jsi se dostal do nastavení při vyplňování účtu?
Kodi v TV nepoužívám,provozuji na jiném zařízení kde to funguje.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Lybuna 1. 6. 2019 16:57

pořiď si rychlejší připojení a nemusíš nic stahovat, jinak můžeš stahovat přímo z webshare na pc kde sis udělal účet pro stream cinema
Lybuna
Junior

Odeslat příspěvekod _daRK 1. 6. 2019 17:44

Rýchlosťou to nie je.
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lybuna 1. 6. 2019 19:01

aha, a čím pak? pokud mu to přehraje stažený film větší jak 15 gb a stream 15 gb film neveme? já mám naprosto stejný problém a je to samozřejmě rychlostí a stabilitou připojení, jde velice snadno spočítat jak rychlý musí být připojení pro stream videa různé velikosti
Lybuna
Junior

Odeslat příspěvekod _daRK 1. 6. 2019 19:37

Mam optiku 300mbit a pochybujem, že to nebude stačiť na cca 20GB film, lebo občas mi také idú, občas nie. Zistil som, že mi to robí najmä na filmoch, ktoré sú pridané v SC ako nové, 20GB film občas sekne, 40GB starší nie. Pravdepodobne je to vtedy, keď k tomu istému súboru pristupuje naraz viac ľudí, iné vysvetlenie nemám.
Optika je stabilná, občas keď to blbne, zmeriam rýchlosť... teda aspoň som to predtým tak skúšal.
Ani zariadením to nie je, sekalo by to vždy.
Takže nie je všetko také "samozrejme", ako sa nám zdá...
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod indeshit 1. 6. 2019 20:42

Nemusíš stahovat do TV (nebo do flešky zapojené do TV). Stačí si pustit konkrétní video třeba jen na 5 sekund a pak ho na webshare.cz najdeš ve svém účtu v historii stahování jenom jako link. Ten pak můžeš potahat najednou v rámci browseru a nebo si ho dát třena do JDownloaderu a stahovat ho na etapy
indeshit
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ongeo 1. 6. 2019 21:13

indeshit píše:Nemusíš stahovat do TV (nebo do flešky zapojené do TV). Stačí si pustit konkrétní video třeba jen na 5 sekund a pak ho na webshare.cz najdeš ve svém účtu v historii stahování jenom jako link. Ten pak můžeš potahat najednou v rámci browseru a nebo si ho dát třena do JDownloaderu a stahovat ho na etapy

Jj, o tomhle vím, jenom mě zajímalo, jestli jde stahovat rovnou do TV, protože se mi to nikdy nepodařilo.
ongeo
Junior

Odeslat příspěvekod Lybuna 2. 6. 2019 15:34

tak jasně, že tyhle servery nemají takovou podporu jako jiné oficiální, asi nejlépe by jsi to poznal po vyzkoušení třeba Netflixu, jinak samozřejmě nezáleží jen na velikosti videa ale i na jeho délce, 20Gb video o 90 min. bude mít 2krát větší datový tok než 20GB/180min
Lybuna
Junior