Rada s multimediálním centrem - NETFLIX

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hifionania 6. 2. 2021 10:38

Problémy s plynulosťou systému, problémy so Skylink,prvé načítanie ok, každé ďalšie bolo zdĺhavé a aplikácia sa nacitala iba občas. A ak áno tak prepínanie medzi programami či prechádzanie v menu aplikácie zamrzalo.
Netflix tiež nacitavalo dlho alebo tv Stick zamrzol a pomohol len reštart to isté pri Skylink.
KODI absolútne nepoužiteľné.
Sieť sa po zapnutí nikdy neprihlásila automaticky. Bolo treba vojsť do menu a pripojiť sa k uloženej sieti.
To čo všetko na tv stick bol problém tak mi box s zvláda bez problému.
Rozdiel bol tak markantný, že nebolo čo riešiť a rozdiel v cene iba 10€.
A áno mi box má aj usb čo je ďalšie plus.
KODI nepoužívam však ani tu. Nevidím dôvod nakoľko vo firemnom menu mám všetko čo využívam na 100%
A ako Smart k staršiemu Sony nemám jedinú výhradu voči tomuto zariadeniu.
hifionania
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Abox 6. 2. 2021 11:29

To je podivné, protože tohle mi nedělá. Kdykoliv přepnu TV na něj, jede. Dyť to má stejne vnitřnosti, jako ten box (ten má navíc jenom to USB, 1GB paměti a 4K oproti FHD)..?
Abox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hifionania 6. 2. 2021 12:19

Ja som technicke parametre oboch vtedy a ani teraz neriesil. Vymenil som TV Stick za MI Box a som spokojnejsi.
Pokial som pozeral dake recenzie tak v niektorych sa obcasne zamrzanie a nutny restart TV Stick spominali.
Takze najskor nie som jediny.
Preto za seba odporucam skor Mi Box S ako Mi TV Stick.
Navyse, pokial ide o obraz na mojom Sony tak rozhodne je ako menu tak aj vystup obrazu akehokolvek videa "uhladenejsi".
Kto nevyskusa, nevie. Samozrejme nikoho nepresviedcam a nenutim si kupovat daco ine, je to moja skusenost o ktoru som sa podelil.
hifionania
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Baf13 6. 2. 2021 13:25

Za zvážení ještě stojí novinka Nokia Streaming Box 8000. https://nokia.streamview.com/cs/detail/ ... 33d75bee80

Je sice o něco dražší než Mi Box S, ale má o poznání výkonnější procesor a hlavně LAN port, takže
při zakoupení příslušného adaptéru ten cenový rozdíl už není tak velký.
Baf13
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Viktor69 6. 2. 2021 13:59

Umi ten novy Xiaomi MiBox nebo jiny Android TV prehravac prepinat snimkovou frekvenci na vystupu podle zdrojoveho videa, jak to umely prehravace uz pred deseti lety? Mam MiBox 3 a na NetFlix se kvuli tomu trhani neda divat. A neustale to prepinat rucne fakt neni reseni (nehlede na to, ze to pak trha trochu i pak).
Viktor69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hifionania 6. 2. 2021 14:22

Žiadne problémy s trhanim videa z Netflix na Mi Box S nepozorujem.
Používam viac ako 10 ročne lcd Sony a okrem pripojenia som následne nič v nastaveniach výstupu z HDMI neriešil.
Všetko sa nastavilo automaticky.
Jedine kde som si všimol , že sa mení rozlíšenie podľa zdrojového videa je aplikácia Smart YouTube TV.
hifionania
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kuko61 6. 2. 2021 14:43

Sam Mi Box S to nevie, ale to je skor problem Netflix aplikacie. Pretoze ine aplikacie na Mi Boxe prepnu frekvenciu podla videa bez problemov - Kodi, Nova Player, Smart YouTube a pod...
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565
kuko61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hifionania 6. 2. 2021 14:55

Súhlasím s tým prepinanim pri iných aplikáciách. No či to bol Mi Box alebo TV Stick tak k žiadnemu trhaniu videí prehravanych z Netflix nedochádzalo.
A to pozeráme Netflix často.
Výstup z Mi Box S mám nastavený napevno 1080P/60Hz
hifionania
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Viktor69 6. 2. 2021 15:04

s 60 Hz to cuka min, ale zase cuka YouTube a HBO Go :-(
Viktor69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hifionania 6. 2. 2021 15:08

Tak to potom bude najskôr boxom samotným.
hifionania
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hydrrra 9. 2. 2021 17:17

Tak ten slevnej settopbox od sledovani.tv mám taky a skončil hned první den v šuplíku. Jedna z nejblbějších koupí co jsem kdy udělal, chtěli za to 2,5k a maj tam nějakej svůj upravenej soft, takže tam vlastně nejde skoro nic. Nehledě na to, jak neuvěřitelně pomalá ta krabice je.
Hydrrra
Mírně pokročilý

Předchozí stránka