od TigiGold 13. 9. 2022 19:46
Tak jsem si přečetl onu kritickou recenzi Onkya na heurece a nestačím se divit. Posuďte sami:
"Od tohoto výrobku jsem čekal hodně, ale první zkušenost byla ta, že přehrávač nedokázal načíst nové nepoužité CD. Po hodině začal občas přehrávat, ale s výpadky ve zvuku. CD-RW nepřehrál vůbec. CD-R jak které. Po několika hodinách opět nedokázal přehrát originál nové disky. Vráceno prodejci. Další kus sice už přehrával disky v celku uspokojivě, ale opět s občasnými výpadky. Navíc jakýkoliv pohyb s přístrojem znamenalo další výpadek zvuku. Nešlo o známé přeskakování, ale doslova díry v přehrávání! Vráceno prodejci. Když tohle srovnám se svým 24 let starým Technicsem, který mohu při přehrávání pohazovat v rukách, dokonce i obrátit vzhůru nohama a nic se neděje, je toto ONKYO opravdový průser."
Možná měl vadný kus, ale ten člověk si především plete stolní CD přehrávač s discmanem. Testovat stolní přehrávač tak, že jej běžící zdvihnu a začnu s ním rotovat ve vzduchu a pak se ještě chlubit na internetu, jak byly rafinovaně odhaleny jeho nedostatky? Větší hovězinu jsem už dlouho nečetl. To jej mohl rovnou hodit do napuštěné vany a prohlásit, že CD přehrávač nemá dostatečnou vodotěsnost. A ty se Nicku prosím tě zamysli a rozlišuj kriticky důvěryhodnost recenzentů a zdrojů informací. Někdy je přílišné množství informací a přemítání o nich spíše na škodu než ku prospěchu věci.
Naposledy upravil
TigiGold dne 14. 9. 2022 06:44, celkově upraveno 1
Ah, padron, siam tutti morti!