Zidoo Z9X PRO

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod stani 12. 8. 2023 19:45

Nový přehrávač od Zidoo - Z9X PRO.

Zakoupit možno od Futeko zde, anebo od Zidoo.de zde. Taktéž na Aliexpress.

A už je k dostání i u nás, zde a zde.

Nějaká videa na YouTube.

Příručka zde.

Rozebraný (pasivní chlazení) zde.
Naposledy upravil stani dne 13. 8. 2023 15:37, celkově upraveno 6
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Teroo 13. 8. 2023 07:44

Ja už mám niekoľko rokov Z9S. Bol by to citeľný upgrade alebo ani nie?
Audio: Samsung Galaxy Buds 2 Pro
Home Cinema: EPSON EH-TW7400, Denon X2500H, DALI Zensor 7, DALI Zensor vocal, DALI Zensor 1, DALI Alteco C-1, DALI SUB E 12F.
TV: Nepotrebujem.
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod stani 13. 8. 2023 08:08

Já mám také už přes 4 roky Z9S. A jsem s ním spokojený. Měl jsem i krátce tolik vychvalovaný X96 Max Plus, ale prodal jsem ho - neustále "laborování" a "ladění".
Zidoo s jeho polouzavřeným systémem je v tomto ohledu perfektní, i když to nemusí všem vyhovovat. Já do něj ale dostal vše co jsem potřeboval, vč. Google Store, KODI, atd.

Ano, dle parametrů bude Z9x Pro lepší než předchůdci Z9X a Z9S. Musíme si ale počkat na nějaké review, zkušenosti. Zatím nemá otevřeno ani forum ( i když tady a tady by se mělo asi objevit).

Mě bude hlavně zajímat možnost instalovat .apk z USB. Protože některé apk z USB Z9S nenaistaluje.
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod stani 13. 8. 2023 09:40

Už je tu dokonce stránka, jak provést obnovovací flash Z9X Pro.
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S4nt4 14. 8. 2023 12:15

To je parada. Chapu spravne FEL, vsechny vrstvy i s EL? Pokud ano, uplna pecka. Musim mit.
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 19. 8. 2023 09:40

Nejnovější videa na YouTube. Je vidět, že už je tam nainstalovaný Play Store, ovšem zatím nevím, zda lze instalovat .apk z USB.
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S4nt4 21. 8. 2023 11:20

Jde, mam na disku Kodinerds a vidi ho. Je tam i primo nejaky spravce/aplikace na instalaci ruznych apk. Jeste dodam zvuk funguje jak ma, konecne. Celou dobu tvrdim, ze Shield Pro ma bug a je to tak. Uz muzu v klidu sledovat a rict, uz isem spokojeny. Vse co potrebuji funguje jak ma. DV je muj hlavni format, nemam v planu asi nic zkoumat a VS10 vystup vse DV bude asi naporad.
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 21. 8. 2023 12:47

S4nt4: Takže už máš Zidoo Z9X PRO doma? Zkus tam prosím nainstalovat z USB tuto app.
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S4nt4 21. 8. 2023 21:47

Nainstalovat to jde, USB flashdisk. Edit: jenom to tu nikde nevidim. Dal jsem G firmware s GooglePlay a MagentaTV funguje, vic nepotrebuji. Lepsi.tv je tam taktez.
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 22. 8. 2023 05:40

No to je právě to, stejné jako u Z9S. Instalační app zahlásí "úspěšně naistalováno" ale kde nic, tu nic. Správně má totiž po této hlášce dát ještě jednu a to, že aplikace je k dispozici, nebo tak nějak.

Z Play Store jdou app normálně instalovat, to vím, jenže jenom ty nejnovější co jsou tam. A když potřebuješ starší verzi, jako v tomto případě (Iptvextreme má totiž v nejnovější verzi velký bug, už jsem autora 2x upozorňoval, a půl roku se nic neděje), tak jedině přes USB. A to nemluvím o app které na Play Store vůbec nejsou.
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S4nt4 22. 8. 2023 11:07

Asi chapu o co jde. Zarizeni se tvari jako Android TV, interne bezi na Android 11. Necertifikovane pro vsechny sluzby. Problem ciste softwaroveho razu. Mohlo by fungovat naprosto vsechno, pokud by se Zidoo chtelo a nechalo certifikovat. To by se rozhodne promitlo do ceny. Nicmene pro moje pozadavky je to naprosto dokonale zarizeni. VS10 zpracovava i TV vysilani z Magenty do DV, nemuzu byt spokojenejsi. S legendou Oppo nemam srovnani. Co je tak zasadni aplikace co potrebujes? Mam Panasonic a i s jejich otravnym systemem maji nativni aplikace pro 90% sluzeb. Nepouzivam. Shield Pro uz asi ani nezapnu a chybet mi nebude ani trochu. Listovani Magentou mnohem rychlejsi jez na Shieldu. Vykon ARMu delaji MHz, ne pocet low jader a je to znat.
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 22. 8. 2023 11:42

Jasně to už se dávno ví, že Zidoo je polouzavřený systém - což je právě jeho přednost, ale někdy i nedostatek.
Ten Iptvextreme je absolutně nejlepší, ale bohužel v nejnovější verzi (která se dá normálně do Zidoo přes Play Store nahrát) je zásadní bug (nejdou tvořit vlastní kategorie), kdežto ve starší verzi (119) tento bug není. Ovšem tu starší verzi stáhneš pouze a jen jako app na USB disk a potom instalace do přístroje.
Je zajímavé, že např. app GappsInstaller do Zidoo (alespoň do Z9S) přes USB instalovat lze.
stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod stani 1. 9. 2023 11:11

stani
Poslední varování

Odeslat příspěvekod IceZL 18. 9. 2023 21:14

Lze do Z9X Pro nahrát Netflix který půjde ovládat přes klasiku ovladač ne přes myš? Google play netflix nenabídne. Lze max přes USB přes apk ale kde najít tu správnou verzi. Bude mít Google certifikaci? děkuji
IceZL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stani 19. 9. 2023 05:48

Obávám se, že to asi nepůjde - píši o tom výše.
stani
Poslední varování

Další stránka