Tak jsem se konečně odhodlal ke koupi tohoto DVD přehrávače. První dojem ovlivnil vzhled přístroje. Musím říct,že ve skutečnosti přístroj vypadá o mnoho líp než jsem viděl na fotkách. Informační displej plní plně svoji funkci. Jediné co mě zprvu vadilo bylo silné modré a při nahrávání červené světlo. Zprvu mi to hodně táhlo oči,po nějaké době si na to člověk zvykne. Po delším oťukávání přístroje,co všechno dokáže,jsem byl mile překvapen. Na HDD přístroje
je možné nakopírovat jakýkoliv DivX nebo Xvid film a ten pak spouštět přímo z HDD,bez potřeby CD. Mile jsem byl překvapen proto,protože jsem předtím volal technikovi dodavatele tohoto přístroje a ten mi sdělil,že to možné není. Bude to asi tím,že nikde v popisu tohoto přístroje tato funkce není popsána a ani ve fórech se to zatím,pokud vím,neobjevilo.
Zatím jsem ještě nevyzkoušel všechny funkce,takže až přístroj důkladně otestuju,napíšu sem další moje zkušenosti,klady a určitě i nejaké zápory. Jediný neduh,který jsem zatím objevil je reakce dálkového ovladače. Musí se nasměrovat přímo na přístroj aby DVD reagovalo. Je ale možné,že příčinou jsou dodávané baterie. Nemám zatím nové,takže je možné,že po výměně baterií se reakce mohou zlepšit. Prosím další majitele aby do tohoto fóra taky přispěli,aby jsme společně přišli na další jeho funkce a pomohli také ostatním nerozhodným,jako jsem byl i já,aby měli více informací při rozhodování.