2jery píše:To umístění je fajn.Ve FAQ chybí zjištění velikosti HDD a volného místa na něm.a/quote]
Nechybí - při zjištění jaký máš firmware ti to napíše i tuto informaci
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
2jery píše:To umístění je fajn.Ve FAQ chybí zjištění velikosti HDD a volného místa na něm.a/quote]
2jery píše:Velká omluva,myslel jsem region free.Nějak se mně v hlavě prohodily kódy 77+enter a 770)/quote]
Emtee_CZ píše:Čauky ve spolek !
Rád bych zde zmiňovaný obsah dokumentu FAQ zveřejnil na svých stránkách http://home.tiscali.cz/emteesweb ,
kde jsem vytvořil informační stránku právě o našem typu Sencoru...
A proto se ptám ! Mohu uveřejnit vaše zkušenosti i zde pro ostatní návštěvníky, kteří zatím neznají toto fórum ???
Samozřejmě, uvedu jméno autora, nebo stačí Nick ?
Díky za info : emteesmail@tiscali.cz
Emtee.ncolor=red][/color]
miroslavb píše:Poradí mi niekto?
Pri nahravaní na HDD mi obraz uloží vo formáte 4:3 a pri kopírovaní a
nahrávaní na DVD obraz ukladá vo formáte 16:9. Dá sa to prepnúť /nemyslím na setup a obraz. formát - to nefunguje/, alebo je to vada vhodná na servis.h/quote]
marcinek.peter píše:Pri kopirovaní na DVD a prehratí na Sencore mám tiež neviditelné okraje, ale ak to napalim na DVD +RW ide to OK neviem to vysvetlit. Ak niekto pozna fintu ako to paliť priamo budem za každú informaciu vďačný. /quote]
JarynR píše:marcinek.peter píše:Pri kopirovaní na DVD a prehratí na Sencore mám tiež neviditelné okraje, ale ak to napalim na DVD +RW ide to OK neviem to vysvetlit. Ak niekto pozna fintu ako to paliť priamo budem za každú informaciu vďačný. /quote]
Ten samej problém se měl taky, já to vyřešil tak že jsem to v SENCORu přepnul přímo na 16:9 a teď mi to zobrazuje přesně tak jak má, jinak mi zas přišel ze Sencoru tento email:
Již jsou nové modely se střihem i přímo na HDD a tak očekáváme i aktualizaci
pro modely SHR 8XXX. Stačí sledovat web http://www.sencor.cz. Aktuálně se dokončuje
aktualizace pro SHR 9XXXT Sencor.
Za firmu FAST ČR a.s.
David Stříbrný
technická podpora /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků