Recenze Sencor SHR 8108 HDD rekordéru

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod vlasta 24. 2. 2007 22:44

1000 Kč? a my za něj dali 100 Euro.
>:-[]
vlasta
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milan66 25. 2. 2007 18:25

Nu je to tak.V kaufu Česká Lípa měli 2 ks modrý a stříbrný.Vzal jsem stříbrný,doma vyzkoušel,protože mi na informacích řekli,že když nebude fungovat, tak ho mám vrátit. Jinak plati 3 roky záruka.Funguje bezva až na ten návod,který nebyl přiložen.Chtěl jsem si jit koupit ještě ten druhej,že bych ho dal synovci jako dárek k narozkam,no bohužel někdo byl rychlejší. Nevíte kde sehnat ten manuál?
milan66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aition 26. 2. 2007 10:08

milan66 píše:Nu je to tak.V kaufu Česká Lípa měli 2 ks modrý a stříbrný.Vzal jsem stříbrný,doma vyzkoušel,protože mi na informacích řekli,že když nebude fungovat, tak ho mám vrátit. Jinak plati 3 roky záruka.Funguje bezva až na ten návod,který nebyl přiložen.Chtěl jsem si jit koupit ještě ten druhej,že bych ho dal synovci jako dárek k narozkam,no bohužel někdo byl rychlejší. Nevíte kde sehnat ten manuál?
aition
Junior

Odeslat příspěvekod milan66 27. 2. 2007 08:27

Diky za nabidku ale už mi ho poslali postou z technické podpory Sencoru.
milan66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JarynR 2. 3. 2007 19:58

vlasta píše:
JarynR píše:
marcinek.peter píše:Pri kopirovaní na DVD a prehratí na Sencore mám tiež neviditelné okraje, ale ak to napalim na DVD +RW ide to OK neviem to vysvetlit. Ak niekto pozna fintu ako to paliť priamo budem za každú informaciu vďačný. /quote]

Ten samej problém se měl taky, já to vyřešil tak že jsem to v SENCORu přepnul přímo na 16:9 a teď mi to zobrazuje přesně tak jak má, jinak mi zas přišel ze Sencoru tento email:

Již jsou nové modely se střihem i přímo na HDD a tak očekáváme i aktualizaci
pro modely SHR 8XXX. Stačí sledovat web http://www.sencor.cz. Aktuálně se dokončuje
aktualizace pro SHR 9XXXT Sencor.

Za firmu FAST ČR a.s.

David Stříbrný
technická podpora /quote]

Kde jsi prosím tuto informaci získal.
Já jsem nic takového nenašel a nenašel jsem ani spojení na firmu Sencor, jen na jejich servis a tam o ničem nevědí.

Protože originální fw měl chyby, byly například špatně přeloženy potvrzující tlačítka, ANO a NE, nechal jsem nahrát originální firemní fw a nic se nezměnilo. CHyby jsou stále.

Chtěl jsem proto získat informaci, kdy to firma napraví a jak výše uvádím, adresu tají.
JarynR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rinma 10. 3. 2007 20:53

4) Jak je to s úpravou filmů (vystříhání reklam)?
- blbě! Je zde možnost nastavit kapitoly, které nebudou přehrávány, ale po vypálení na DVD jsou tyto kapitoly opět aktivní. Řešení je vypálení filmu na DVD-RW a následnou úpravu v PC

tohle jsem si precetl v souboru FAQ_Sencor.doc, mam model 8216, ale nepodarilo se mi nikdy nic na hdd vystrihnout a musim to vzdy sledovat od zacatku a pretacet. jeste jeden dotaz, nevite, jak udelat u nahraneho filmu z tv na hdd kapitoly? dik za rady
rinma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aition 12. 3. 2007 08:30

Tak to jsem do FAQu nedával - za prvý jsem to nikdy nedělal (proč taky - pokud nahrávám abych se na to jenom podíval a pak mazal, nemá cenu se s tím srát a pokud to chci uchovat, tak stříhám v PC) a za druhý je to prej docela slušně popsaný v návodu (jak píšu nemám odzkoušený)
aition
Junior

Odeslat příspěvekod rinma 12. 3. 2007 13:50

no v navodu jsem nic nenasel, jen editaci pri paleni na DVD, ale s hdd nic. jde mi o to, ze mam toho na HDD hodne, jeste jsem toho spoustu nevidel, neni cas, ale chci aspon vymazat ty reklamy pred zacatkem, at to nemusim pretacet a vse zacina od pocatku, jen o to mi jde. jestli nekdo bude vedet, jak na to, budu mu vdecny
rinma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aition 12. 3. 2007 13:53

Zkusim se na to podívat - jenom nejsem si jistej, jestli to tu někde ve fóru není popsaný (zkus trošku pátrat)

Tak jsem zapátral a zjistil, že na HDD nelze přidávat kapitoly - pokud chceš film takto upravovat musí být na DVD (a snad jenom na RW) - při opětovné zkopírování na HDD je opět s reklamama.
aition
Junior

Odeslat příspěvekod rinma 12. 3. 2007 18:34

dik za patracku, je to skoda, ze to nejde, prce jen jsem v koutku duse doufal v nejake reseni, ale palit to ucite kvuli tomu nebudu, dik
rinma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emtee_CZ 20. 3. 2007 22:55

Takže díky, díky za podporu,
a za Aitionovo svolení...

FAQ jsem doplnil, upravil, a pokud bude někdo chtít,
je tady:
http://home.tiscali.cz/emteesweb/shrfaq.htm

PS: Taky čekám na nový fw - ale sliby se maj ....
a Vánoce už byly. :-/
Emtee_CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aition 21. 3. 2007 18:06

Dobrá práce! 8)
aition
Junior

Odeslat příspěvekod miravopi 26. 3. 2007 14:50

Dobrý den. Zajimala by me funkce OTR record. Jde o to že rekorder v pohodě nahraje predem definovany časový ůsek ale po nahrání se nevypne do standby stavu. Dá se to vypnutí někde nastavit,nebo musím čekat a pak ručně vypnout ?
miravopi
Junior

Odeslat příspěvekod aition 27. 3. 2007 07:58

Podle mne to nadefinovat nepůjde - OTR spouštíš při zapnutém přístroji - po ukončení nahrávání to v zapnutém stavu i zůstane. Pokud chceš po nahrátí dostat automaticky přístroj do vypnutého stavu používej časové nahrávání
aition
Junior

Odeslat příspěvekod Johnny.Blaze 7. 5. 2007 19:36

SHR 8108, nový firmware stále nič? Ani mne už neodpisujú zo Sencoru, ani z ČR ani zo SR!! A môžete mi niekto poradiť nejaký kvalitný program na vystrihnutie reklám? Aby to fungovalo na AMD Athlone 2500+ a 512 RAM? SHR 8108, mam uz pol roka a ide stále ok, len nikde som nevidel nič o tomto probléme: Zapne sa časové nahrávanie a obraz, je bez farieb, sú tam nejaké šedé pásy. Keď dvd vypnem zapnem obraz je zase taký aký bol, ide farebne. Dik za rady. :wink:
Johnny.Blaze
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka