1000 Kč? a my za něj dali 100 Euro.
>:-[]
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
milan66 píše:Nu je to tak.V kaufu Česká Lípa měli 2 ks modrý a stříbrný.Vzal jsem stříbrný,doma vyzkoušel,protože mi na informacích řekli,že když nebude fungovat, tak ho mám vrátit. Jinak plati 3 roky záruka.Funguje bezva až na ten návod,který nebyl přiložen.Chtěl jsem si jit koupit ještě ten druhej,že bych ho dal synovci jako dárek k narozkam,no bohužel někdo byl rychlejší. Nevíte kde sehnat ten manuál?
vlasta píše:JarynR píše:marcinek.peter píše:Pri kopirovaní na DVD a prehratí na Sencore mám tiež neviditelné okraje, ale ak to napalim na DVD +RW ide to OK neviem to vysvetlit. Ak niekto pozna fintu ako to paliť priamo budem za každú informaciu vďačný. /quote]
Ten samej problém se měl taky, já to vyřešil tak že jsem to v SENCORu přepnul přímo na 16:9 a teď mi to zobrazuje přesně tak jak má, jinak mi zas přišel ze Sencoru tento email:
Již jsou nové modely se střihem i přímo na HDD a tak očekáváme i aktualizaci
pro modely SHR 8XXX. Stačí sledovat web http://www.sencor.cz. Aktuálně se dokončuje
aktualizace pro SHR 9XXXT Sencor.
Za firmu FAST ČR a.s.
David Stříbrný
technická podpora /quote]
Kde jsi prosím tuto informaci získal.
Já jsem nic takového nenašel a nenašel jsem ani spojení na firmu Sencor, jen na jejich servis a tam o ničem nevědí.
Protože originální fw měl chyby, byly například špatně přeloženy potvrzující tlačítka, ANO a NE, nechal jsem nahrát originální firemní fw a nic se nezměnilo. CHyby jsou stále.
Chtěl jsem proto získat informaci, kdy to firma napraví a jak výše uvádím, adresu tají.
- JarynR
- Kolemjdoucí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků