Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
smog_ píše:Nově jsem zakoupil recordér a vždy když spustím nahrávání na HDD začnou přes obrazovku skákat příčně světlé pruhy které se i nahrávají. To samé se děje i když vložím DVD a dokud je mechanika v činosti objevují se pruhy na TV signálu (kabelovka) ale jakmile se spustí přehrávání DVD pruhy zmizí. Je tohle standardní činnost zařízení? Jedná se mi o to zda přístroj vrátit nebo reklamovat. /quote]
Nijak, na HDD dostanes pouze DVD vytvorene v SENCORUkachna píše:mam stejnej dotaz jako Marešal ... jak nahrát na HDD film na DVD ( ne divx), bo ho rovnou přepálit na jiné dévédé ?? díky /quote]
Kdyz uz si s nimi pises, tak jim zdurazni existenci verze 51111a se kterou jsem ja DVD koupilJohnyBaloo píše:Už som kontaktoval Servis Fast Plus v Blave, a múdra odpoveď prišla, aby som si to stiahol z http://www.sencor.cz, aj napriek tomu, že som im písal že ten v rekorde mám. A že ten je z 13.9.20051/quote]
madilka píše:pro bigworld
poslal jsem ti odkaz na to video s ukázkou pruhů jako soukromou zprávu,tak na to mrkni,je to při nahrávání na HDD,při roztočení mechaniky DVD je to ještě horší
jinak jsem posílal dotaz ohledně této vady na autorizovaný servis,tak jsem zvědav jestli odepíšoud/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků