Recenze Sencor SHR 8108 HDD rekordéru

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod madilka 3. 1. 2007 16:58

pro bigworld

cituji odpověďi ze servisů kde jsem popisoval vadu ohledně rušivých pruhů při nahrávání

Dobrý den
Ano je zašlete přístroj na servis.
S pozdravem

FAST ČR, a.s.
SERVIS
Cejl č. 31
Brno 602 00
tel.+420 / 531010295 fax +420 / 531010296
IČO 26726548 DIČ CZ26726548
provozní doba: PO - PÁ 8.00 - 16.30

Přístroj je možno zaslat na níže uvedenou adresu na reklamaci, jedná se o jednoduchou závadu

S pozdravem Zdenek Mašín
adresa:
FAST ČR, a.s.
SERVIS
Černokostelecká1621
/areál INTERIER Říčany/ Říčany u Prahy 251 01
tel.+420 / 323204120 fax +420 / 323204121
IČO 26726548 DIČ CZ26726548
provozní doba: PO - PÁ 8.30 - 17.00
madilka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radusz 4. 1. 2007 14:07

Ahoj ,
podarilo sa ti zohnat 51111a firmware na Sencor? Tiez ho zhanam,zatial marne..dik
Rado
Radusz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 2jery 4. 1. 2007 20:46

Tak jsem ho dnes ráno vyreklamoval a vrátili mně prašule.Jen je smůla,že ho tam už za ty 3000,- neměli.Asi zase nastoupí staré dobré video a počkám na zlevnění dražších modelů.Nevíte kde by ho ještě měli v podkrkonoší?
2jery
Junior

Odeslat příspěvekod radar 6. 1. 2007 16:44

Vážení (ne)spokojení uživatelé. Mám už též zkušenosti s tímto recordérem a navíc i s sdr 1602(příbuzný).
Také jsem kupoval v Kauflandu a po přečtení této diskuze jsem byl nerozhodnutý, jestli koupit, či ne. Pak jsem se nakonec rozhodl.

Při testování jsem si pochvaloval u 8108 tichý chod mechaniky oproti sdr 1602, problém s vyrovnáváním zemní(pruhy) se u mě vyskytl jednou při přepnutí naladěného kanálu směrem nahoru, dolu ne. Zajímavé.. Jednou se mi při nahrávání zasek, měl jsem naladěn signál s VPS, ale přesto.. Pomohlo pouze odpojení od 230V.. Řekl jsem si náhoda. Pak ale při přehrávání DVD s Dolby 5.1 audiem jsem byl nemile překvapen. Z ničeho nic se totiž začal na subwoofer tlačit nejspíš centr signál.. To samé s jiným DVD, pokaždé v jiný čas a náhodně... Vadný Dolby 5.1 dekodér.
To už mě ale došla trpělivost a šel jsem zpět do Kauflandu. Jiný už neměli.(Bylo to navečír) Vzal jsem s tedy peníze a jsem rád, že to takhle dopadlo.
Teď jen čekám, kdy mi odejde elektronika u Sencor mikrovlnky..
U toho rekordéru sdr 1602 se zase stává, že sám od sebe prostě zapne, ovládání přes ovladač ovšem funguje dost bídně.
Jednoduše mi k těmto věcem sedí cena spíše 999,-Kč a to bych se ještě rozmýšlel.
Jsem rád, že jsem se přesvědčil o kvalitě elektroniky Sencor na vlastní oči.
Teď mě asi ukamenují lidé, co si tento rekordér koupili za 12 tisíc a ti co s ním žádné problémy nemají, ale kolik takových kusů je?
radar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyBaloo 6. 1. 2007 19:46

Vážne nikto na tomto fóre nemá k dispozícii 268MR67CZS_BC_051111a ???????!!!!!!!!, servis Fast Plus v BA mi už neodpovedá, doslova sa na mňa vykašlali. Prehladal som celý net, a nikde som firm nenašiel. Ak ho niekto má , pošli te mi ho. Dík
JohnyBaloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JarynR 6. 1. 2007 20:12

No já ho mám sice za 5t, ale problémy ustopily jak sem tam hodil novej soft, už se neseká, jediný problémy který zbyly jsou, že když je film dlouhý 2 hodiny tak se mě nevleze na DVD+R - nejde z finalizovat, na DVD-R tento problém není, takže když přehrávám z VHS tak si to musím stříhat už do rekordéru. Jen je myslím udělanej špatnej překlad v rekordéru musím tam zapnout 16:9 aby to na 4:3 fungovalo tak jak má :-)
JarynR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JarynR 6. 1. 2007 20:16

JohnyBaloo píše:Vážne nikto na tomto fóre nemá k dispozícii 268MR67CZS_BC_051111a ???????!!!!!!!!, servis Fast Plus v BA mi už neodpovedá, doslova sa na mňa vykašlali. Prehladal som celý net, a nikde som firm nenašiel. Ak ho niekto má , pošli te mi ho. Díkt/quote]

Já je bombarduju meilama kdy zveřejní na netu nový firmware, co kdyby celé forum je takto bombardovalo emailama, možná když jim budou přicházet pořád tyto meily a začne je to otravovat tak ho seženou a vystaví. Za škoušku nic nedáme ne??
JarynR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyBaloo 6. 1. 2007 20:33

Ja som za, ale bolo by dobré keby do firmwer-u aj zapracovali naše požiadavky, len si myslím, že to asi nespravia. Ale skúsiť to môžeme. Ja osobne som tento rekordér kúpil za 4 litre(i keď to v servise nevedia :lol: ), ale myslím si že ľudia, ktorí ho kúpili za plnú sumu ešte keď prišiel na trh, majú plné právo aby fungoval tak ako má. Treba sa dohodnúť na znení mail-u, adresátovi atď. a môžeme ísť na to. Skúsiť to fakt môžeme.
JohnyBaloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JarynR 6. 1. 2007 20:53

JohnyBaloo píše:Ja som za, ale bolo by dobré keby do firmwer-u aj zapracovali naše požiadavky, len si myslím, že to asi nespravia. Ale skúsiť to môžeme. Ja osobne som tento rekordér kúpil za 4 litre(i keď to v servise nevedia :lol: ), ale myslím si že ľudia, ktorí ho kúpili za plnú sumu ešte keď prišiel na trh, majú plné právo aby fungoval tak ako má. Treba sa dohodnúť na znení mail-u, adresátovi atď. a môžeme ísť na to. Skúsiť to fakt môžeme.
JarynR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyBaloo 6. 1. 2007 21:07

Tým som len chcel podoktnúť, že ja osobne som ho kúpil ani nie ako akciu, ale ako tovar ktorého sa potrebujú zo skladov zbaviť, a keď už dali takú nízku cenu tak asi nemôžem očakávať, že budú v podpore tohto produktu pokračovať.
JohnyBaloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JarynR 6. 1. 2007 21:21

no v roce 2005 se ho snad ješte nezbavovaly a fw je stejný i pro verzi s 160GB HDD

A když ten novější FW je tak nevidím důvod proč by ho neměli zveřejnit. Musíme je bombardovat emailama.

A fw se ukládá na HDD nebo do nějaké EEPROM na desce?
JarynR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyBaloo 6. 1. 2007 21:29

Na doske vo FLASH pamäti
JohnyBaloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marešal 7. 1. 2007 15:46

Když dáš menší kvalitu záznamu tak se ti na to DVD+R ten film vleze . :D
Marešal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lacho 9. 1. 2007 15:56

Neskusali ste niekto ci sa neda cez Firewire stiahnut nieco do PC z HDD Sencora. Je na to niekde driver do Windowsov ?
lacho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyBaloo 9. 1. 2007 16:01

lacho píše:Neskusali ste niekto ci sa neda cez Firewire stiahnut nieco do PC z HDD Sencora. Je na to niekde driver do Windowsov ?

To by ísť nemalo, SENCOR má len DV - IN, nie OUT, ale pre istotu som si k tomu pripojil NTB, ale nič sa nedialo. I keď ako to je aj u kamier dá sa povoliť IN/OUT ale ako to je na SHR, či to ide alebo nie, to netuším.
JohnyBaloo
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka