Poradte divx dvd stolny prehravac

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 2ge 17. 8. 2005 14:39

Ahojte,

som majitelom Cyberhome ch-dvd462 a som s nim v podstate spokojny, avsak potrebujem kupit dalsi podobny dvd prehravac. Na Cyberhome mi vadi, ze _niekedy_ neidu titulky a pritom na stolovom PC idu (pouzivam media player classic s vobsub), ale hlavne, po 3/4 roku mi aj na originalnych DVD zacne trhat obraz.
Je to fajn vyrobok, ale chcel by som vyskusat nieco ine. Kupoval som ho este minuly rok pred vianocami, chcem sa opytat, ci za ten cas neprisiel na trh nejaky podobny vyrobok, ktory je osvedceny, ma minimalne tie vlastnosti ako cyberhome (cz/sk titulky, divx, 5.1 dekoder mi netreba).
Poradte s cim ste spokojny, co je dobre a co je hlavne bezne kupit, pokym sa da, tak v Bratislave :)
Thanks za akekolvek info.
SubDownloader - stahuj a nahravaj titulky k filmom pomocou opensource programu z OpenSubtitles.org
2ge
Junior

Odeslat příspěvekod Master74 18. 8. 2005 13:26

Sencor SDV 7102-prehraje vse,za tu cenu naprosta spokojenost
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod pocitujlasku 18. 8. 2005 13:38

Ja mam H&B 3255 maximalna spokojnost. zatial prehral vsetko, a nema ani problem s titulkami. v BA sa da kupit v BGS distribution
pocitujlasku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 2ge 18. 8. 2005 14:38

dakujem, v podstate to iste mozem povedat o tom cyberhome, viem ze je dobra este orava 503ez, ale to su vsetko take vyrobky, ze to zalezi kus od kusu, jednoducho, ak dostanem zly kus mozem ist reklamovat. Ja by som chcel kludne aj nieco drahsie, okolo 5000, ale nech to ide poriadne...no nic, asi sa uspokojim s tym, ze este nedosiel ten cas, aby tu bolo nieco kvalitne...
SubDownloader - stahuj a nahravaj titulky k filmom pomocou opensource programu z OpenSubtitles.org
2ge
Junior

Odeslat příspěvekod jech 18. 8. 2005 19:50

O kousek níž je v podstatě ten samý thread, proč se pořád zakládáte nový místo hledání.
Jinak kecy, že nějaký přehrávač přehraje všechno si nechte pro babičku, ta vám to možná uvěří :-). Zkuste si zkomprimovat video pomocí kodeku XviD a použít GMC (Global Motion Compensation). Nenajdete jediný přehrávač, který to přehraje a přitom to je video přesně podle ISO standardu MPEG-4 ASP.
jech
Junior

Odeslat příspěvekod lachim 18. 8. 2005 20:24

Jak to tak vidím, nákup dvd přehrávače ještě na chvíli odložím. Počkám až divx a český titulky budou běžný u všech a koupím si značku jako Sony, Philips nebo Panasonic.
lachim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 2ge 18. 8. 2005 23:35

spravne rozhodnutie. akurat, ze u sony sa toho asi tak skoro nedockame :)
A co sa tyka k Jechovi - ano, tieto problemy su a viem o nich. Avsak aj napriek tomu, ze _niektore_ divx by nesli som nenasiel prehravac s ktorym by neboli problemy. Vacsinou tie mechaniky po nejakom case odidu, ale to je asi "standard". Preto najnovsie som rozmyslal prehravac na hdd suflik, respektive prehravac s hardiskom vo vnutri. Ak bude vediet prehravac dreambox xvidy s titulami, tak hned idem do toho.
2ge
Junior

Odeslat příspěvekod Master74 19. 8. 2005 01:24

jech
Aha,vis myslim normalni formaty Divx, ktere jsou bezne a nejvice rozsirene,nevidim duvod proc bych mel zkouset komprimovat tim GMC-zbytecny.Vse co jsem kdy stahl v Divxu-ver ze toho je dost,nebo kdyz ripuju DVD-Divx 5-super DVD kvalita,proste vse uplne bez problemu,s paradnimi Ceskymi titulky-diakritika samozrejmosti.
lachim
Jinak ja taky davam prednost overenym znackam,ale tento jsem mel predtim nez jsem ho koupil,pujceny takze jsem vedel do ceho jdu...
Rozhodne si za tu cenu nemuzu stezovat
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod double_m 19. 8. 2005 07:48

H&B 3255 - koukal jsem na něj a za 3000 (Čk) Je fakt uplně super už ho du domluvit našim :D :D ...
double_m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pocitujlasku 19. 8. 2005 08:42

double_m píše:H&B 3255 - koukal jsem na něj a za 3000 (Čk) Je fakt uplně super už ho du domluvit našim :D :D ...>/quote]

Odporucam kupit od Acomp.cz a stiahnut si od nich novy firmware.
pocitujlasku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bbcc 19. 8. 2005 09:43

Funguje vam korektne na H&B 3255 vystup cez Scart. Mne to pri RGB mode preplo TV do video modu ale preplo ho spat-pri vypnutom prehravaci z dialk.ovladania (na riadiacom pine scartu je stale napatie) pomohlo az vypnutie prehravaca zo zasuvky.S-video funguje ale nieje tak kvalitny.Na http://forum.acomp.cz/viewforum.php?f=22 (Problémy se SCART připojením, HB3255 a AUTOMATICKÉ ON/OFF TV a AV přes SKART) viac.Vraj je to chyba samotneho modelu nielen nahodna jedneho kusu.
bbcc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bbcc 19. 8. 2005 09:45

Mne to pri RGB mode preplo TV do video modu ale nepreplo ho spat-pri vypnutom prehravaci z dialk.ovladania
bbcc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drzak 16. 11. 2005 10:28

fakt nechápu, proč si nejdřív nevyhledáte téma, které by vám vyhovovalo a místo toho zakládáte další se stejnou náplní??! :evil:
Nahoře máte tlačítko "Hledat" a po zadání "DivX přehrávač" vám vyjedou desítky témat už založených http://forum.zive.cz/search.php?mode=results
tak proč tohle? :idea:
drzak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 2ge 16. 11. 2005 10:34

...pretoze hladam odpoved na to co nie je. To je najhorsie, co moze byt. Momentalne na trhu neexistuje "normalny" prehravac, ktory ide v pohode, vzdy ma nejake problemy a je jedno ci kupim Oravu, CyberHome, alebo Sencor.
Kazdy jeden ma svoje muchy.
A preto som sa rozhdool, ze skusim DivX/DVD s HDD, kde nebude problem s citanim.
2ge
Junior

Odeslat příspěvekod drzak 16. 11. 2005 10:41

když jinak nedáš, napíšu ti svůj názor - pokud fakjt hledáš něco, co bude mít minimální problémy se čtením a nebude tě to stát majlant, zkus nějakýho Philipse... Osobně jsem si koupil kino HTS 3300 (5,7tis. Kč) a jsem v tomto směru opravdu v pohodě... :-B , pokud ale chceš jen přehrávač, možná by nebylo špatné se kouknout na Philipse DVP5500, kterej je postavenej na stejným čipu, tím pádem by neměl mít problémy se čtením DVD+R, DVD-R, CD-R/RW, mp3, jpg, wma a co se týče DivX tak od ver. 3.1x výše. Myslím, že by bylo zbytečný kupovat HDD...
drzak
Kolemjdoucí

Další stránka