Všechno potřebné o CH-462 (včetně diskuzního fóra na další výrobky firmy Cyberhome) je na stránce
http://www.maxicek.net/cyberhome/
Kupoval jsem před rokem CH-462 pro tátu a byla to v té době nejlepší volba v téhle cenové kategorii. Měli jsme v něm postupně firmware 25/28/2F a u toho 2F jsme skončili, protože vyšší verze mají problémy se zobrazováním titulků - to je chyba firmy, co dělá firmware, pro téměř identický přehrávač značky DUAL to dokázali udělat bez vypadávání titulků.
S verzí 2F jsme spokojeni, testovací CD ze stránek
http://www.divxtest.com potvrdilo, že umí všechny standardní formáty DivX (vč .QPEL, PB, GMC) a Xvid (kromě GMC, to neumí skoro žádnej přehrávač na trhu). Média vezme všechny normální značky. Nepočítám Novaline a podobné hypermarketové humusy. Běžně používám na kvalitní Audio CD Verbatim DataLifePlus a protože se osvědčily, tak i na VideoCD a DivXy.
Ad Lolofon:
1. Nám se nestalo, že by na nějakém DVD vytuhnul. Pokud s ním samozřejmě budu dělat psí kusy a mačkat chaoticky různá tlačítka na přístroji i na ovladači, tak to je jasný, že se mu to nelíbí. Musel jsem ho vytáhnout ze zásuvky a pak to opět chodilo. Vytuhnout mi ale můžou i legální Windowsy na PC za 20.000 ...
2. Na všech DVD lze přepínat zvuk jak během filmu, tak i z menu. Zkontroluj si nastavení SETUPu.
3. Má to nějaké nastavení v SETUPu, ale možná máš pravdu, všechny kombinace zvuk. výstupů jsem nezkoušel.
4. SETUP má 5 možností roztahování videa. Zkus jinou volbu. Pokud vím, tak soubory mpg mají možnost mít v sobě uloženou informaci o poměru stran obrazu, takže mohl být problém i při kódování videa.
Za tu cenu je to dobrej standard a pokud náhodou narazíš na špatnej kus, lze ho vyměnit u dodavatele.
Teď bych se ale určitě povohlídl po přehrávači s nejnovějším chipsetem Zoran Vaddis 888, např. Tevion 8000, Muvid DVD 208 (dají se koupit v Německu) nebo Elta 8847mp4 (zatím jen španělsko). Ty umí DivX 6 Ultra i s menu, formát Nero Digital a mají USB vstup. Taky by měly umět Xvid s GMC ... a to vše za rozumnou cenu.