CYBERHOME CH-DVD 462 DVD máte někdo zkušenost?

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jirka_verner 1. 1. 2006 23:01

Prosím nemáte někdo zkušenost s tímto přehrávačem?
jirka_verner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jandik 2. 1. 2006 09:00

Mám ho doma a naprostá spokojenost.
Jandik
Junior

Odeslat příspěvekod Uzivatel 2. 1. 2006 09:25

Uzivatel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _Jaj_ 2. 1. 2006 10:27

taky ho mam, je OK - za ty prachy nejlepsi koupe v CR
_Jaj_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod j3nda 2. 1. 2006 10:37

Mel jsem ho take - za super penize spousta funkci, ale take spousta problemu - hlavne s mechanikou a stabilitou prehravace. Doted neni k dispozici fw ktery by nemel chyby. Nakonec jsem se ho zbavil a koupil levneho SONY take s divxama za neco pres 2000,- (ns32 nebo tak nejak). Kupoval jsem ho hlavne kuli tomu aby se mi hodil k zesilovaci take SONY. Ale musim objektivne rici, ze dodnes mi nektere funkce cyberhoma chybi - napriklad prehravani mpegu. Ovsem CH musel pryc zacinal jsem se bat do nej strkat DVD RW nebo CD - zacinalo to hrozive chroustat - jako by se tam to medium lamalo.
j3nda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OndyBoom 2. 1. 2006 10:47

Proc se zajimate o model 462? Kdyz uz se prodava 465. viz. firma Agen.cz
OndyBoom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod j3nda 2. 1. 2006 10:49

protoze je to to samy - rozdil je akorat v analog 5,1 vystupu - ale neduhy zustavaji
j3nda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radon 2. 1. 2006 11:50

měl jsem ho doma asi 14 dnů, líbil se mně, vše ok až na problémy se čtením médií - kupodivu hlavně DVD.
Zatímco CH přečetl DivX filmy, které nezvládlo Yakumo od rodičů, zase u DVD filmů se sekal u médií, které Yakumo četlo bez problémů. Na konferencích si stěžovali na to samé. Značkové neznačkové média, všechno jedno.
Obával jsem se že se to bude časem zhoršovat a tak šel CH z domu a mám Yakumo. Není bez chyb, ale podle mne z těch dvou tenkrát lepší volba (s fw s cz titulkama)
radon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod amrtin 14. 1. 2006 22:58

Ja sem si ho taky poridil,pripravil jsem si cd s updatem firmweru,ale zatim nebyl duvod to udelat,protoze schroustne snad uplne vsechno :-)) ,takze -super,muzu jen doporucit.
amrtin
Junior