CyberHome

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod t.tachy 7. 2. 2006 03:08

Dobry den. Mohl by mi nekdo rict neco o znacce CyberHome? Chtel bych si koupit DVD prehravac a vyrobky od teto znacky me zaujaly. Zajima me hlavne kvalita prehravani DVD a obecne kvalita techto vyrobku. Dekuji
t.tachy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jandik 7. 2. 2006 08:45

To je těžké. Někdo je s touto značkou spokojen, někdo jí nenávidí.
Já mám 462, švára 465 a maximální spokojenost. S DVD naprosto žádné problémy. Některé DivXy to nepřehraje, ale není problém konvertovat je do DVD formátu a pak nejsou problémy.
Já si na něj opravdu nemohu stěžovat.
Jandik
Junior

Odeslat příspěvekod Snoopy 7. 2. 2006 09:55

No CH ma pro Sony vyrabet prenosne DVD prehravace, tak snad tak spatni nebudou ;-)
Snoopy
Junior

Odeslat příspěvekod 5h1nj1 7. 2. 2006 10:21

To nejde takhle obecne rict. Musis spis navazat svuj nakup na sve konkretni potreby. Je treba si ujasnit, jake potrebujes prehravat formaty, jake potrebujes vstupy a vystupy, do jak kvalitnich prevodniku pujdes (na jaky zobrazovac a ozvuceni budes pristroj pripojovat) a dalsi veci. Spousta lidi konci tak, ze si koupi pristroj, o kterem psali na internetu, ze je dobry a pak na nej nadavaji, jaky je to s**t, kdyz to vubec nepracuje, jak si predstavovali. Pritom to je klidne kvalitni vec, jen urcena pro jinou cilovou skupinu. Co se tyka vagniho pojmu "kvalita znacky", neslysel jsem, ze by s pristroji Cyberhome byly nejake extremni problemy (krome tech, vyplyvajicich z vyse uvedeneho). Je treba vedet, co si kupujes!
5h1nj1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kriznik 12. 2. 2006 14:24

je to ok prehravac ale je treba mit dobre media pro divx, nezridka se mi stane ze se ke konci filmu prehravac rozhodne dal neprehravat nebo kdyz je film na dve cd a dam ho na jedno dvd tak ve druhem filmu nejsou titulky ap.

je to tezko rict, dvd to bere v pohode, divx .... jak ktere jak na jakem mediu... nekdy mam stochuti to kopnout z okna ... ale nekdy je ok .. za ty penize je dobry
ale ne nejlepsi
http://audiklub.cz - Vše o Audi
kriznik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blackra16bit 4. 7. 2006 22:25

Zdravým, mám prosbičku , mám DVD Cyberhome 465, po upgradu firmwaru z puvodniho 00b na 010 se mi začaly sekat dvd i divx a klesla kvalita obrazu.Zkoušel jsem najít puvodni firmware, ale bohužel se mi to nezdařilo. Prosim poraďte. Děkuji
blackra16bit
Kolemjdoucí