Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
radon píše:- DVD rekordér je vyhovující pro uživatele, kteřým vyhovuje způsob práce s klasickým videorekordérem (tohle médium=jeden film) a nahrávají málo (často starší generace nebo netechnicky založ. uživatel) /quote]
Sorry, ale ja sa považujem za technicky založeného a náročného užívateľa, no proste mi to bohate stačí bez HDD na tie dve-tri nahrávky týždenne... Viac zaujímavého v tej telke aj tak nejde..
aquote="radon"]Osobně bych bral dvoutunerový kombinovaný analog/digitál HDD rekordér s LAN připojením a vypalovačku bych v tom už vůbec nepotřeboval, spíš čtečku karet do foťáku"/quote]
Slamka píše:To Tark:
Keby si mal tahať filmy do PC a editovať to tam, asi by Ťa trafilo.. Asi aj mňa keby som to mal robiť v nejakom zložitom programe, no mám jeden skvelý program, VirtualDubMod, kde toto všetko urobíš čmahom ruky a zakódujem to rovno do DivX-u alebo Xvid-u (podľa chuti).. Tým pádom aj zmenším objem filmu z 4GB na 700MB a na jedno DVD sa mi zmestí 5-6 filmov.....
Strihanie trvá cca 5min., kódovanie asi 2 hodiny. Zväčša kódovanie nechám bežať v práci keď odtiaľ odchádzam a po kódovaní dám vypnúť PC. Ráno prídem a film je hotový... (lepšie povedané koncerty, ešte som film nekódoval, v TV nechodia filmy čo by stáli za trvalé uloženie)c/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků