DVD DivX přehrávač za ± 2500,- Kč

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tot 4. 5. 2006 19:12

Ahojte, chci si koupit přehrávač DVD, MP3, WMA, DivX, ale potřebuju radu. :-/ Nemáte někdo zkušenosti s Panasonicem DVD S 42 E-S ????
Nebo Philipsem DVP 3040. Případně doporučte něco jiného.
tot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomasek1234 4. 5. 2006 22:54

Ja ti mohu doporucit jen Sigmatek protoze ho mam konkretne XM-400 ale ten je drazsi. Koukni na http://www.acomp.cz a maj i jiny modely a hlavne uz solidni forum.
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic :)
Tomasek1234
Junior

Odeslat příspěvekod Hopi 6. 5. 2006 18:52

Můžu doporučit H&B DX-3255. Mám ho a jsem spokojenej, DVD, DivX, vše v pohodě. Stojí kolem 2000 kč. Není sice tak dobrý jako ten Sigmatek, ale je levnější. O něco horší je v přehrávání DivX. Doporučuji pročíst si to fórum na http://forum.acomp.cz

Ostatní přehrávače neznám, ale prý některé mít problém se zobrazováním českých znaků v titulkách. Většinou se to dá vyřešit upgradem firmware.
Hopi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jojaveja 6. 5. 2006 20:29

mám toho Philipse a jsem ABSOLUTNĚ spokojenej, možná jen má titěrnější titulky, ale to jsem rozmlsanej z přehrávačů v PC :lol:
Zatím mi to přehrálo vždycky všechno, i starší hůř čitelné vypalky...
Jo ještě jsem zapomněl, nechá se sehnat za cca 2.200...
jojaveja
Junior

Odeslat příspěvekod Ja^2 9. 5. 2006 09:35

co treba YAMADA 6800
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=40148

v diskusi rosiman uvadi, ze po updatu firmwaru je dobrym konkurentem Sigmatek XM-400 PRO

mam, zatim jsem ale fw neupdatoval, ale jsem spokojen

moje volba byla co podle penez, protoze zbytek co to neprehraje prehraju na notebooku a toho zase tolik nebude
Ja^2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _Jaj_ 9. 5. 2006 10:13

Sigmatek mam, dokonce jeste drazsi verzi, tedy XM-600Pro! a je to takovy smnejd, ze bych ho nedoporucil ani nejhorsimu nepriteli :-( Musel jsem si kvuli prehravani DivXu (i kdyz je papirove ma umet tak realita je priserna a podpora vyrobce nulova) dokoupit jeste CyberHome DVD-635 a s tim jsem naopak velmi spokojen, umi uplne vse a ve velice slusne kvalite. Kdyby mel jeste DVI vystup tak Sigmatek uz davno letel do popelnice - takhle si Sigmateka nechavam na prehravani originalnich DVD pres DVI vystup do LCD TV, zatimco CyberHome pouzivam na vse ostatni (DivX, XviD, MP3, WMA, fotky...). Samozrejme CyberHome hraje dobre i original DVD, ale porad rozdil mezi komponentnim vystupem a DVI je na LCD TV dost znat, proto Sigmatek jeste obcas zapnu.
_Jaj_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondrys 9. 5. 2006 10:16

Já bych doporučil Xoro HSD 4000 - umí i QPEL a GMC, má i čtečku karet. Samozřejmě kompletně v češtině. Na Cybexu ho mají kolem 2000,- Kč.
Ondrys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tot 13. 5. 2006 18:32

tak díkes za rady :wink: pravděpodobně půjdu do toho Philipse
tot
Kolemjdoucí