Vaše zkušenosti s DVD Rekordérem Hyundai HVDR 5080x

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sidonius 31. 8. 2006 11:35

Máte někdo skušenosti s tímto DVD rekordérem? Rozhoduji se o koupi tohoto přístroje a budu vděčný za jekékoliv poznatky a zkušenosti z provozu. Děkuji předem.

//Mývalice: Upraven název. Tipy, jak napsat správný titulek
sidonius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 1. 10. 2006 07:57

Tak co , koupil jsi ten Hyundai 5080x?
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jika11 1. 10. 2006 08:23

pokud je kvalitní jako 218 tak ruce pryč, 2x mi na něm schořelo napájení >:-[]
domamont!
E450/3000 /Asus P5K/9600GT/WD5000AKAKS/
WD2500YD/ 2x 1024DDR2 Adata
OS WIN XP sp2
no docela mi to stačí.
jika11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drAcOniS 1. 10. 2006 10:26

jika11 píše:2x mi na něm schořelo napájení >:-t]

Prostě Hyundai, no... :roll:
drAcOniS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jika11 1. 10. 2006 10:30

po celkovém překopání napájení to je 50% dílů jiných, šlape jak hodinky, ale stejně nedoporučuji
domamont!
E450/3000 /Asus P5K/9600GT/WD5000AKAKS/
WD2500YD/ 2x 1024DDR2 Adata
OS WIN XP sp2
no docela mi to stačí.
jika11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 1. 10. 2006 11:20

Chtel jsem koupit Thomsona a tam na foru taky jenom kletby a stiznosti. Tak nevim, zitra si ho mam jet vyzvednout (Hyundaie).
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sidonius 2. 10. 2006 21:25

Protože jsem se o tomto přístroji nedozvěděl skoro nic nakonec jsem koupil Thomson 8540. Věděl jsem do čeho zhruba jdu a tak jsem celkem spokojen. Je ale pravda že nevyužívám téměř žadnou editaci nahrávek v DVD rekorderu a veškeré úpravy dělám v počítači.
sidonius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 3. 10. 2006 14:34

Vcera jsem dovezl Hyundai, takze jsem ve fazi experimentu. Az budu trochu v obraze tak se podelim o zkusenosti.
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DesertEagle27 5. 10. 2006 11:18

Ahoj,

podel se prosim co nejdriv, pac se rozhoduju mezi timhle Hyundaiem, Thomsonem 8540, a Sencorem 8216. Mel jsem doma DVD rekorder Xoro a bylo to utrpeni, a taky televizi Thomson s vestavenym DVD prehravacem, tu jsem vracel taky. Po tehle zkusenostech me zajima par konkretnich veci:

1) je rekorder spolehlivy? nahraje vzdy?
2) je schopen nahravat na jakoukoliv znacku DVD medii? Xoro mi casto odmitlo ruzne disky jednoho vyrobce z jednoho baleni(!)
3) je prehravka DivX a Xvid v poradku? Jak z CD, tak z DVD?
4) jak to vypada s titulkama? Jsou velke, citelne, co diakritika?
5) co prohlizeni adresaru (obecne - HDD, DVD/CD, USB) - jsou viditelne cele nazvy souboru?
6) prehravka DivX - existuje moznost nejakeho time-jumpu, popr. funguje rychloposuv korektne (u Thomsonky se rozhodilo synchro zvuk/obraz)?
7) lze zarovne prohlizet JPEG a prehravat MP3? Nejake omezeni pro velikost JPEG?
8) dekoder 5.1 funguje i pro DivX filmy?

Kdyby mel alespon par odpovedi na tyhle otazky, hrozne bys mi pomoh!
DesertEagle27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 5. 10. 2006 18:05

Zatim jsem propojoval TV s teresterialem a satelitem mel jsem problem s kabelama, takze zatim jsem stihnul akorat nahrat z TV dig.terest. jeden film, vHQ kvalite, rozdelit, smazat reklamy prehrat na +RW a ruzne jsem zkoumal nastaveni a podobne. Prehral jsem 1 film na DVD R , vse se zatim zda v pohode. Pokud nemas zadne info tak si stahni z " obchodni-dum.cz/hyundai-hdvr-5080-x/39478/ " , kde je dole navod v PDF. Tam najdes hodne odpovedi na svoje dotazy. Moje dalsi poznatky napisu v sobotu a nedeli. Ovladani je perfekt. a v cestine , obraz to nezkresluje, barvy primo nadherne.
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drAcOniS 5. 10. 2006 18:21

Je tato otázka skutečně myšlena vážně nebo jako vtip?

DesertEagle27 píše:je rekorder spolehlivy?

DesertEagle27 píše:se rozhoduju mezi timhle Hyundaiem, Thomsonem 8540, a Sencorem 8216.

Jednoduše řečeno - pokud bude řeč o spolehlivosti, bude řeč také o jiných značkách... :roll:
drAcOniS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod la_da 5. 10. 2006 18:38

Na Thomsona jsem cetl jenom same nadavky, oSencoru mi znamy taky nic lichotiveho nerekli a o Hyunday jsem nenasel zadne negativni ohlasy a proto jsem zakoupil. Pomer cena/vykon/vybava hovori jasne pro nej. A pokud nejsou nikde zpravy o vyrobku tak je predpoklad ze je dobry, protoze se vetsinou pisou stiznosti a chvala jenom vyjimecne.
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 7. 10. 2006 18:10

Tak jsem trochu zkousel jak to chodi v praxi.
nektere odpovedi:
1. Nahralo mi to vzdy a vse , jestli je spolehlivy to ti reknu tak za rok
2. seznam podporovanych znacek mas v navodu PDF ,jak ti pisu nahore
3.nahravka divx je v pohode
4.adresar prehledny a vse dobre dostupne
5.titulky to nerozhazuje
6.kapitoly lze smazat, rozdelit, precislovat skryt, obnovit atd bez problemu
7.odpojit skart pri casovem nahravani lze tlacitkem na ovladaci
8. finalizovat, formatovat a cinit disk kompatibilnim - lze pohodlne provadet
9. dalsi az po nacerpani zkusenosti
10. zatim naprosta spokojenost a pohoda
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 8. 10. 2006 10:01

sidonius píše:Protože jsem se o tomto přístroji nedozvěděl skoro nic nakonec jsem koupil Thomson 8540. Věděl jsem do čeho zhruba jdu a tak jsem celkem spokojen. Je ale pravda že nevyužívám téměř žadnou editaci nahrávek v DVD rekorderu a veškeré úpravy dělám v počítači.v/quote]

Porad prosim jaky soft. pouzivas na upravy. Dekuji. 8)
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sidonius 8. 10. 2006 22:51

Vše co chci zálohovat na DVD disky nahrávám v nejvyšší kvalitě. V té se mi na nosič vejde asi 1 hodina záznamu. Když jsou v programu reklamy tak uprostřed jednotlivých reklam rozdělím titul na více částí. V progranu Shrink oříznu vše co nepotřebuji. Tím mi vznikne několik souborů. Ty spojím pomocí Nero Vision v jeden celek. To vše bez rekomprese. Pokud jsou data větší než nosič tak na kompresi používám CloneDVD2. V Nero Vision kompresi nepoužívám protože kvalita klesá skokově. Používám tedy Nero 7. , Shrink, Clone DVD2.
sidonius
Kolemjdoucí

Další stránka