Vaše zkušenosti s DVD Rekordérem Hyundai HVDR 5080x

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod la_da 9. 10. 2006 17:34

Diky za info. Ja zatim vse provadim v DVD, jde to pomerne slusne a rychle. Trochu se mi zatim nedari presne spojit nastavovane, takze je tam trochu zaskubnuti. Ale to se snad naucim a kdyz ne, tak se to taky nepodela.V Hyundai to je docela dobre vymysleny, da se tam pracovat rychle a s prehledem . Snad i ta spolehlivost bude na urovni, ale to ukaze az cas.
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rossi 9. 10. 2006 19:24

dá se nějak na tomto rekordéru zkopírovat cd s fotkaka na hdd?
rossi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod la_da 10. 10. 2006 17:09

rossi píše:dá se nějak na tomto rekordéru zkopírovat cd s fotkaka na hdd?h/quote]

Nezkousel jsem to, ale asi to nejde. Pouze by byla moznost nahrat na USB a z nej by to melo jit.
la_da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honzazl 13. 10. 2006 10:58

Dá se u něj kopírovat film z DVD na HDD? Zkoušel to někdo? Já ano, ale na nic jsem nepřišel, ani v návodu o tom není řeč.
Aktualizováno:
U tohoto přístroje není možno kopírovat filmy ani fotky z DVD na HDD. To samo o sobě je dobrý důvod, proč jej nekupovat :evil:
honzazl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Worm 19. 6. 2007 22:37

Otevřu tuhle mrtvou diskuzi a vrátím se k tomu SCARTu. Při nahrávání programu přes časovač se mi zapíná televize, protože do ní zřejmě rekordér vyšle signál právě přes SCART (neděje se to ale vždy). Pochopitelně můžu SCART zase "vypnout" tlačítkem na ovladači, jenže když nebudu doma, tak mi televize zbytečně poběží po celou dobu nahrávání. :x

Dá se rekordér nastavit tak, aby se TV nezapínala?
Worm
Junior

Odeslat příspěvekod martan007 25. 12. 2007 19:17

poidil jsem si hyundai 5160, ale nepodarilo se me jej naladit na TV pres anteni koaxialni vystup. Ani v menu jsem nenasel nastaveni kanalu, na kterem by vysilal. Podarilo se vam to nekomu takhle zprovoznit? Zatim jedu jen pres SCART, ale mam vice televizi a tak bych to potreboval rozjet pres ten koaxialni vystup.
martan007
Kolemjdoucí

Předchozí stránka