Diky za info. Ja zatim vse provadim v DVD, jde to pomerne slusne a rychle. Trochu se mi zatim nedari presne spojit nastavovane, takze je tam trochu zaskubnuti. Ale to se snad naucim a kdyz ne, tak se to taky nepodela.V Hyundai to je docela dobre vymysleny, da se tam pracovat rychle a s prehledem . Snad i ta spolehlivost bude na urovni, ale to ukaze az cas.
Dá se u něj kopírovat film z DVD na HDD? Zkoušel to někdo? Já ano, ale na nic jsem nepřišel, ani v návodu o tom není řeč.
Aktualizováno: U tohoto přístroje není možno kopírovat filmy ani fotky z DVD na HDD. To samo o sobě je dobrý důvod, proč jej nekupovat :evil:
Otevřu tuhle mrtvou diskuzi a vrátím se k tomu SCARTu. Při nahrávání programu přes časovač se mi zapíná televize, protože do ní zřejmě rekordér vyšle signál právě přes SCART (neděje se to ale vždy). Pochopitelně můžu SCART zase "vypnout" tlačítkem na ovladači, jenže když nebudu doma, tak mi televize zbytečně poběží po celou dobu nahrávání.
Dá se rekordér nastavit tak, aby se TV nezapínala?
poidil jsem si hyundai 5160, ale nepodarilo se me jej naladit na TV pres anteni koaxialni vystup. Ani v menu jsem nenasel nastaveni kanalu, na kterem by vysilal. Podarilo se vam to nekomu takhle zprovoznit? Zatim jedu jen pres SCART, ale mam vice televizi a tak bych to potreboval rozjet pres ten koaxialni vystup.