HDD rekordér Sencor SHR 9116T s DVB-T

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod joe15 20. 2. 2008 14:44

koupil jsem si SENCOR SHR 9340T, mám s nim uplne stejne problemy, dokonce mi nefunguje ani USB, vyzkoušel jsem nekolik flashek i mp3 prehravac a nic, mate s tim nake zkusenosti?
joe15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vortata 25. 3. 2008 09:08

Pokud chceš pracovat s HDD, tak počkej, až se Ti zobrazí hláška, že není vložen optický disk. Pak stiskni tlačítko HDD/DUB a zobrazí se Ti adresář na HDD. Pak stiskni tlačítko v levém rohu rámečku pro rekordér na dálkovém ovládání (slouží pro volbu zdroje signálu) a měl bys vidět televizní program, který se bude nahrávat. Pak už jen stiskneš oranžové tlačítko pro REC a už jde záznam na HDD.
vortata
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vortata 25. 3. 2008 09:14

Pravděpodobně neumíš správně zvolit zdroj signálu. Je to tlačítko v levém rohu rámečku na dálkovém ovládání (nevím teď přesně, ale je asi označeno AV/IN). Tam se navolí i vstup přes USB.
vortata
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirekmirekmirek 27. 8. 2008 07:57

Dobrý den, navíte jak mohu nahrané TV programy nahrané na HD překopírovat na DVD nebo USB? Díky předem
mirekmirekmirek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romo.11 14. 9. 2008 16:21

jasne ze sa daju - napalit na DVD, je to popisane v navode
romo.11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stulitt 18. 11. 2008 14:00

Dobrý den, nedávno jsem si koupila tento přístroj a mám dva dotazy/problémy... Za prvé: jakmile zapnu nahrávání, začne se nahrávat, vše je ok, pak nahrávání vypnu kouknu na hardisk a tam mám nahraný film rozdělen po jedné hodině, což by ani tak nevadilo, protože se ty tituly dají spojit, ale tím se dostávám k problému číslo dva: jakmile chci cokoli, co bylo editováno (spojení, rozdělení, vynechání...) zkopírovat na disk DVD, začne mi to kopírovat v pořádku, ale pouze do místa první editace (např. vynechání reklam...)... Pak to skončí, na disk DVD se vždy zapíše jen ta část do první editace (v mém případě do prvních reklam)... Jinak jsem s přístrojem spokojená, ale tyto dvě věci mne netěší... Poradí někdo prosím?
stulitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirekmirekmirek 30. 11. 2008 18:27

A kde to v navode je na jake strane? Nahraji prgram z televize na HD a chci ho dat na DVD - jak? Díky
mirekmirekmirek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod windy27 26. 12. 2008 23:16

Dobrý den,
mám DVD rekordér Sencor SHR9116T a objevuje se mi také hláška Chyba Macrovision ... Zajímalo by mě zda je tento problém opravitelný popř. prosím o radu jak postupovat při reklamaci. Děkuji
windy27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maxxes 30. 12. 2008 13:37

Doporučujem namiesto neznačkových DVD rekordérov s HDD siahnuť radšej po overenej kvalite značky Panasonic za výbornú cenu.
Napr. inzerát nového kusu za 7700 Sk:
http://audio-video-foto.hyperinzercia.sk/dvd-vhs-prehravace/inzerat/825909-vysokokvalitny-dvd-rekorder-s-hdd-panasonic-eh67ep-novy--ponuka-trnavsky-kraj/
Ericsson T29s > Siemens M50 > Nokia 3100 > Siemens CX65 > SE D750i > LG Arena
Maxxes
Junior

Odeslat příspěvekod honza.kozel 9. 2. 2009 00:20

9116T jsem uspesne reklamoval tesne pred dovrsenim dvoulete lhuty. Doporucuji to tak udelat vsem nestastnym majitelum tohoto "rekorderu".
Dal jsem to na opravu se vsemi v teto diskuzi uvedenymi vadami (u Sencoru to bohuzel nejsou vady, ale vlastnosti :) ) - blikani DVBT, titulky v Divx, podivny stanby pri cekani na VPS, ...
Pristroj mi byl vracen jako neopravitelny.
Dnes jsem si domu prinesl LG RHT398. To se nada srovnat. Dokonale tichy stroj, DVBT excelentni obraz, prijemne ovladani, ... zkratka uplne neco jineho!
honza.kozel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepí 23. 7. 2011 12:31

mám tohoto recordera SHR 9116T a nemůžu do něj nacpat signál natož naladit pozemní digit. programy,pořád mi to píše NO SIGNÁL,nemůžu se ani dostat do menuDVB-T,ani mi to nejde přehodit z režimu DVD do režimu TV,nemůže to být třeba kabelem Scart,mám starý,obyčejný.Jinak vše ostatní funguje.DO reaguje dobře.
pepí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Palkoz 27. 12. 2013 19:58

Prosím, nemá někdo uživateský manuál na tento recorder 9225T Předem děkuji :oops:
Palkoz
Kolemjdoucí

Předchozí stránka