Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Dogg píše:Ad kopírování z HDD na DVD:
Možná jsem nepochopil co máte na mysli, ale mi zkopíruje z HDD na DVD běžný film (90-120 minut) za 8-10 minut. Bez problémů. Používám 16rychlostní Verbatimky.t/quote]
hawk_01 píše:Když si naprogramuju nějaký pořad a chci nahrát na HDD, časový spínač začne zapínat a připravovat rekordér k nahrávání několik minut před začátkem, ale často se stane, že pokud nahrávám z DVB-T, obraz vůbec nenaběhne a místo pořadu mám nahranou hodinovou tmu. Několikrát se také stalo, že vůbec nesepnul. Máte někdo podobný problém?
A to už vůbec nemluvím o tom příšernym blikání...
pepek píše:Tak jsem po týdnu vyzvedl Sencor 9116T ze servisu Fastu, vymohl jsem si stanovisko servisu, že "vlastnosti a funkce přístroje neodpovídají funkcím popsaným v návodu, lze vrátit peníze za přístroj" - jednalo se o nemožnost kopírování DVD na HDD, neschopnost přehrát kopie DVD vypálené na DVD-R médiích. Kvalitu tuneru DVB-T jsem raději ani nehodnotil. Na základě tohoto písemného stanoviska servisu jsem zaslal Sencora zpět prodejci a ten poslal (naštěstí) peníze zpět. Za vrácené peníze raději koupím něco úplně jiného, protože Sencor, Yamada a Jett a ještě další podobní zařízení jsou postavena na stejné bázi (jsou jen brandovaná pro jiného distributora) a já se nemíním nervovat se stejnými problémy u podobného zařízení.m/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků