Poraďte s výběrem DVD přehrávače

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sharker 24. 4. 2007 19:45

lenze kto sa stym ma s**t ?

Film stahnem z netu ... stahnem k nemu titulky premenujem aby bol rovnaky
nazov titulkov aj filmu vypalim na dvd ...

Pripadne pichnem na hdd ....

U serialov to ani inak nejde .....

//al.ish: Vymazána citace. Nepoužívej citaci, pokud reaguješ na předchozí příspěvek. A pro příště si odpusť ty vulgární výrazy.
sharker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomasek1234 25. 4. 2007 05:39

lol predelavat titulky. To uz snad delaj jen chudaci co nemas poradnej DivX stolni prehravac ne? :D
Jinak ten Ferguson vypada opravdu hodne dobre. Debata na foru Acomp.cz uz se rozjizdi.
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic :)
Tomasek1234
Junior

Odeslat příspěvekod Pumpa 25. 4. 2007 08:04

Prave ze Ferguson dela s titulky to same co subtilte workshop. Zalomi si je tak, aby se vsechno pekne veslo na obrazovku. A v menu si muzete zvolit dva zpusoby. Bud klasicky WordWrap, tj. ze se vam presahujici cast da na druhy radek a nebo typ REFORMAT, ktery nerespektuje lamani radku v titulkovem souboru, ale nalame si to sam, coz znamena, ze je cely titulek pekne rozprostren na TV. Takze, proc jeste pouzivat program na upravu titulku ? Tady to vubec neni potreba :)
Pumpa
Junior

Odeslat příspěvekod sharker 25. 4. 2007 14:59

Ide niekto kupovat fergusona :?: :mrgreen:
sharker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomasek1234 25. 4. 2007 16:35

Kdybych nemel super luxusni Sigmatek XM-400Pro tak do nej bez vahani jdu. Az koupim nekdy poradnou TV tak ho kvuli HD vemu.
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic :)
Tomasek1234
Junior

Odeslat příspěvekod lumed 30. 4. 2007 10:54

lumed
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MASH 3. 6. 2007 22:04

Tak uz jsem naprosto bezradnej :-( Chci si koupit nejakej solidni DVD prehravac tak mezi 2000-3000Kc, kterej bude umet VCD/SVCD (MPEG2), MPEG4 (DivX, xVid a treba i NeroDigital), kterej bude mit "normalni" dalkovy ovladac a ne nejakej smejd, kterej se musi mackat asi 5x strasnou silou a mirit s nim presne na senzor na prehravaci, jinak nebude reagovat. A hlavne, potrebuju, aby prehravac umel zoom (zvetseni obrazu) 1,5x - abych omezil vyrazné cerne horni i spodni pruhy (na ukor nekolika centimetru z prave i leve strany) u filmu 16:9, samozrejme pri zachovani pomeru stran. Mam totiz TV 4:3. Vetsina ma bohuzel zoom az od 2x, coz je nepouzitelny - uz je to zkratka moc.
Uz jsem se rozhodoval pro XORO HSD 8410, ale ruzne diskuze me odradily (prisernej ovladac, nekvalitni a poruchova mechanika)...
Poradi nekdo, prosim...
MASH
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 0mira 21. 7. 2007 17:51

poradte mi prosím nějakej DVD přehrávač (bude to můj první ) a vůbec se na trhu neorientuji (všude samý kolem 2000,-) a nevim jaký jsou ceny na trhu, ale asi jsou to už kvalitní přístroje

budu to připojovat přes scart k 4:3 televizi

hlavní využití! DVD-Video (hlavně aby uměl dvd+-r; dvd +- rw, a DL)

jinak mpeg4 se taky hodí

díky

PS : cena nevim do 3000? a aby byl aktuálně v prodeji (ke koupi)
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Petr1968 21. 7. 2007 22:08

Stačí LG . Kolem 1000
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jirkau 21. 7. 2007 23:13

Podivej se na Xoro HSD 8410, stoji kolem 2K, mam ho doma od unora a jsem spokojeny. Precetl zatim vsechno, ruzne druhy CD, DVD+-R(W), zvlada MPEG-4. Nekde tady na foru je na nej primo tema. Navic ma v sobe ctecku pametovych karet a USB port, coz se dost hodi.
jirkau
Junior

Odeslat příspěvekod 0mira 22. 7. 2007 08:38

jeslti je ten Xoro HSD 8410 dobrý tak ho asi vezmu , kdyžtak zkusim najít du diskusi pokud se mi to podaří

PS: má české menu?

diskusi jsem našel a jsou na nej kladný hodnocení, mám ho teda vzít? je kvalitní (jinak parametrama je velice dobrý)

chci ho jeste asi dneska obednat. Neprohloupím tím Xoro HSD 8410m je to kvalitní osvedčená značka?

edit: no tak mi dorazil a má takovou vadu, že barvy nejsou čistý (je tam taková světle zelená/červená na pozeadí filmu( při tmavž barvě je to videt více, nebo v obličeji je to znatelné)) nevíte čím to může být prosím???

//al.ish: sloučeno více příspěvků. Používej volbu Editovat.
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Vlado21 13. 8. 2007 21:48

Dufi píše:Vlado21: S Oravou si bol natom ako? Chcel by som za lacny peniaz DVD s 5.1 dekoderom, ale mam skusenosti len so starym CD prehravacom a povestou znacky... :(

Pravdupovediac, bol som spokojny az do chvile ked mi vypovedala poslusnost. Potom som mal uz len patalie so servisom... Takze Orava - ano, pokial funguje! :wink:
Vlado21
Junior

Odeslat příspěvekod durislav mrenica 15. 10. 2007 10:08

ad rojada z 19.4.2007
jo s tim OPPO DV-981HD mam taky dobre zkusenosti, akurat se to vic oplati z evropske pobocky http://www.opposhop.com/
nemusite platit taxy a jine hovadiny
durislav mrenica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Konik 22. 10. 2007 13:50

ktory z tychto 2 DVD prehravacov by ste preferovalo a preco?

FERGUSON D-780HX
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/36 ... 80hx-hdmi/

Xoro HSD 8410
http://www.xoro.cz/products/hsd-8410.htm

potrebujem XviD a ceske titulky, HDMI
LCD mam Samsung LE37M86BD Full HD

//edit

pripadne akykolvek iny za podobnu cenu co zvlada spolahlivo XviD s titulkami a ma HDMI

dik
wikipedia - volna internetova encyklopedia
Konik
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo007 22. 10. 2007 18:26

Co třeba Philips DVP5980 .Recenze - http://www.digilidi.cz/recenze_dvd_preh ... ps_dvp5980 :lol:
Ivo007
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka