Panasonic DMR- EX77EP

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mamut 19. 6. 2007 19:55

Má s ním někdo zkušenosti? Zajímá mě citlivost DVB-T a přehratelnost médií vypálených v počítači. Panasonic s tím měl dřív problémy. Díky.
mamut
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jogurt 20. 6. 2007 13:20

Mě by spíše zajímalo, kdy se bude dát sehnat...
jogurt
Junior

Odeslat příspěvekod CODY 20. 6. 2007 15:01

A mě zase DVB-T tuner:

citlivost tuneru

kvalita obrazu tuneru přes HDMI

:D :D :D
CODY
Junior

Odeslat příspěvekod mamut 20. 6. 2007 15:41

No k sehnání je. Například DNO.CZ nebo HI-FIshop asi za 11000.
A pálená média myslím jen DVD na Divx se nedá na plazmě koukat.
mamut
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ram 4. 7. 2007 15:26

Ja ho mam a zatim jsem z nej nadsen. Pokusim se odpovedet na nektery vase dotazy.

Vypaleny media z rekorderu jsou bez problemu citelny na PC. Zatim jsem zkousel DVD-RAM a DVD-RW (samozrejme musi byt finalizovany, jinak ho nelze precist ani v PC)

Citlivost DVB tuneru jsem zatim nezkousel, protoze jedu z kabelovky, nicmene me to i na kabelovce naladilo zepar digitalnich stanic (netusim odkut se tam vzaly :? )

HDMI bohuzel nemuzu slouzit, pac nemam televizi s HDMI.
ram
Junior

Odeslat příspěvekod c40vip 7. 7. 2007 11:01

Mám ho také asi týden a chtěl bych se zeptat jakým způsobem provést propojení abych mohl mít připojenu ještě jednu televizi ke které by byl přívod asi 8m dlouhý - tedy - 2 TV přístroje na výstupu z rekordéru.
Dík
c40vip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ram 8. 7. 2007 19:18

Pokud chces pripojit 2 televize, tak jedine tak, ze prvni pripojis pres SCART a tu druhou (vzdalenou tech 8 m) pres CINCHe (celkem 3 - video, levy a pravy audio kanal).
ram
Junior

Odeslat příspěvekod CODY 11. 7. 2007 18:38

A jak kamarádí tento rekordér s Xvid, netuší někdo ???
CODY
Junior

Odeslat příspěvekod plazma1 12. 7. 2007 22:09

Tak jsem si myslel, ze je dokonaly, nez jsem zjistil, ze neumi DVD+ a DivX dohromady. To docela zamrzi, kdy nemam jediny DVD- a kolem 100 DivX na DVD+....
plazma1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LaJLaJ 2. 8. 2007 18:11

Chtěl jsem si ho koupit ale jsem na tom jak ty mám všechno na + a v DIVX .Tak teda nevím co koupit abych nebyl zklamaný že mi něco nejde. Dík za rady .
LaJLaJ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod c40vip 18. 8. 2007 09:05

Pokud zaznamenám několik různých pořadů v různé dny - jak je spojím dohromady v jeden celek ? Tak nějak na to nemohu přijít.
Děkuji
c40vip
Kolemjdoucí