Kvalita mikrosystémů Philips v ceně kolem 5000-7000 kč?

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod walter n. 7. 2. 2008 20:27

Zdravím,

mám prosbu... Potřebuji do malé místnosti nějaký vzhledný microsystém s účelem přehrávání CD - zvláště klasické hudby.

Nedělám si iluze o špičkovém zvuku v tomto cenovém rozmezí... Přesto .. Mám + - vybrané tyto výrobky:

http://www.consumer.philips.com/consume ... %3Btrue%5D

upřednostnil bych (vzhledem k rozměrům) přímo tento:

http://www.consumer.philips.com/consume ... mpare=true

Má někdo zkušenost s těmito kousky - popřípadě nějaké doporučení? Jde mi o přijatelnou/dostatečně slušnou zvukovou kvalitu v rámci této ceny a pěkného designu. Nerad bych si pořídil nějakou pouze "hezkou samohrajku" za "každou cenu".

Moc díky
walter n.
Junior

Odeslat příspěvekod YoRk 10. 2. 2008 21:20

zdravim, mam doma MCM700/12 a nemuzu si stezovat na zadnou z jeho funkci, ma moc pekny zvuk, jednoduche ovladani, vypada skvele. Jedina moje vytka je, ze nejde vypnout modra dioda osvetlujici CD mechaniku.
YoRk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod walter n. 12. 2. 2008 16:56

Díky,
mám na Vás ještě malý dotaz ohledně velikosti po zapojení kabelů - konkrétně mám polici cca 30,5 cm hlubokou (ode zdi), 700stovka je hluboká nějakých takřka 27 cm. Po zapojení kabelů se jistě k oněm 27 cm musí připočíct délka kolíků od repro. Vejdu se celkově do oněch 30,5 cm, které mám nebo hrozí, že přístroj by přečníval přes polici?
Moc díky
walter n.
Junior

Odeslat příspěvekod YoRk 13. 2. 2008 02:01

kabely od repro nejsou problem, nejsou s koliky (samotne vodice do svorek), ale dozadu rci predevsim kabel spojujici obe casti veze a take konektor anteny. Ale ted jsem to meril, do police 30,5cm se vleze bez problemu. Ja mam 28cm a je lehce v previsu.
YoRk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod walter n. 13. 2. 2008 10:17

Děkuji!

S pozdravem
...
walter n.
Junior