Jasně, já to chápu. Jen jsem tím chtěl říct, že sestavy Onkyo-Polk se venku prodávají jako sady a snad výrobce ví, co dělá. Jinak je tam samozřejmě hromada faktorů, co to ovlivňují. Podstatně víc faktorů, než u sluchátkového poslechu. A ten nejdůležitější faktor jsou uši a mozek uživatele. A bohužel je trošku zrádné říct, někde si to poslechni. Protože ten prostor "někde" dělá se zvukem obvykle dost jiné kejkle, než "někde" jinde, nebo doma. Je to docela alchymie a sám jsem rád, že soustředěný repro poslech není moje priorita, protože cesta pokus/omyl bývá v této oblasti docela drahá. A hlavně a především, co je pro někoho zábava může být pro druhého strohost. Sám jsem si tím prošel a dost možná hodně opačně, než většina lidí. Dřív jsem preferoval tu přesnost a dnes spíš uvolněnost a zábavu. Pravda zejména ve sluchátkovém světě, ale ono to nebude u velkého poslechu moc odlišné. Takže i moje řeči "Sám nemám pocit, že by to bylo nějak příliš zábavné" jsou můj subjektivní pohled a plně respektuju, že ty na to můžeš mít odlišný názor
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12