m-cool3r No abych pravdu řekl, nevím, jestli se dnes vyplatí "tohle" ještě zprovozňovat. Pokud je to pro tebe otázka nějaké nostalgie tak prosím. V první řadě bych zkontroloval elektrolitické kondenzátory, je docela pravděpodobné, že budou vyschlé a bez kapacity. Pak oživení, tedy odpojit zdroj, zapnout, změřit napětí, pokud je to OK, tak teprve (po vypnutí a vybití zdrojových elektrolitů) připojit k vlastnímu zesilovači (zatím bez připojených repro). Pokud po zapnutí hned nevylítnou pojisky v napájecích větvích, tak je to dobrá zpráva a můžeš proměřit napětí na výstupech OZ i na výkonovém koncovém stupni. Pokud vylítnou, budou asi vadné ty integrované výkonové koncové stupně (MDA2020). Pokud bude vše OK, tak můžeš připojit repro a zkusit nějaký ten zdroj signálu. Ale bude zřejmě zcela jistě potíž s těmi tesláckými potenciometry - po těh letech budou asi pěkně "chrastit". Také jsem před cca 25 lety podobné "hrůzy" bastlil, ale integrovaným výkonovým stupňům jsem se (po zkušenostech) teda vyhýbal obloukem, tehdy ještě nebyly na takové úrovni, aby se to dalo reálně používat.
Pokud by si potřeboval nějaké náhradní IO do tohoto "zařízení", tak se mi ozvi, mám tu ještě tyto historické IO v šuplíkách, zatím jsem to ještě nevyhodil
No opravdu nevím jestli se tohle ještě dnes dá rozumě provozovat, vždyť dnes postavíš daleko kvalitnějčí, výkonnější, miniaturnější, atd, atd, ... zesilovač pomocí několika (i jen 2) IO a s elektronickými potenciometry, tzn. s vyloučením nebezpěčí chrastění ve zvuku při regulaci s nimi.