plan je taky, ze vyberam nejaky vhodny zosilnovac. momentalne to hraje ako to hraje, problem je v tom, ze je to priliz malo dynamicke. ak chcem aby to aspon nieco hralo, musim ist do vyssich hlasitosti. a to nieje stale mozne. nevyznam sa v zosilnovacoch, preto moja priliz laicka otazka... Kupim nejaky vykonnejsi zosilnovac, povedzme nad 370. dokazu mi terajsie reproduktory zahrat dynamickejsie aj pri nizzsich hlasitostiach? alebo bude zvuk len o nieco krajsi a vela tym neziskam? teraz mi pro normalnom pocuvani a hlasitosti chyba vsetko. basy, vysky, dynamika...
ten priklad je znacne predimenzovany, ale predpokladam buduci rok receiver do obyvacky k telke a nejskor tam prihodim aj tie yamahy a sebe nejake kvalitnejsie repro.
nemam vybrany konkretne ten nad, obzeram sa skor po bazaroch po niecom starsiom, ale kvalitnejsom. moj rozpocet na zosilnovac je prisne stanoveny na 500e
potom s nim budem vyberat aj nejake repro. dovtedy by som chcel zvuk za danych podmienok co najlepsi.. dakujem za akukolvek odpoved a kritiku. chapem ze idem na to mozno zle a casto premyslam nad roznymi rieseniami. ale v ramci mojich moznosti by som chcel nieco lepsie a situacia mi dovoluje zatial taketo riesenie...