od EKKAR 4. 12. 2009 19:17
Ono to není tak jednoduché, říct tohle odšroubuj a tamto vysuň - jednak to není asi zrovna častý výrobek, druhak záleží i na Tvých zkušenostech. Osobně tipuju, že příliš zkušeností nemáš - protože kdybys je měl, nebudeš se takto ptát a rovnou "na to vlítneš". Proto doporučím raději odnést do nejbližšího servisu a požádat o kvalifikovanou údržbu - sice za to nějakou stovku zaplatíš, ale rozhodně by ses neměl dostat do situace, kdy bys měl kupu šroubků a rozebraný AVR - a nevěděl, kam co přijde... (znám to, mám takové hromádky "strašně rád", když mi to někdo přinese - dával bych za to pěstí do zubů). Ten servis bude určitě mít něakého zkušeného mechanika, který si na to, co nezná bude umět opatřit pomoc - třeba ve formě rady od zastoupení firmy NAD nebo s pomocí servisní sítě si sežene servisní manuál atd - což Ty sám nemůžeš, protože výrobce spolupracuje pouze s autorizovanou servisní organizací... Pokud chceš získávat zkušenosti, vyber si k tomu nějaký jednodušší přístroj, nejlépe naprosto bezcenný šrot ze Sběrného Dvora - a na tom se uč...
je mi tady z toho na blití.