AV reciever + repro 2.1

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod green 27. 9. 2010 20:54

Zdravim.
je mozne pripojit nejake 2.1 repro k av recieveru?
Kupuji lcd tv a tam repro stoji za prd proto bych to trosku vylepsi nejakym levnejsim av recierem a nejakyma repro nevys 2.1 . Prosim o radu . Nejsem nejaky audiofil proste prumerny sledovac filmu a audia ;)
Az na jakou nejlevnejsi hladinu av recieveru a k nim repro jit? Staci ty nejlevnejsi napr od yamahy?
diky za rady
green
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanDave 28. 9. 2010 21:27

Za kolik by to repro a Avreceiver měl cca být?
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod green 29. 9. 2010 09:17

Bo to prave nevim kolik se pohybuje nejaka ta nejnizsi hladina cca 10000?
green
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Odar 29. 9. 2010 09:36

Za 10 000 CZK uz kupis hrajuce regalovky. Napr. http://www.hifi-voice.com/testy/xavian- ... ssima.html alebo Wharfedale. U tych Xavianov bacha na zosik, potrebuju viac stavy vzhladom na to, ze nemaju moc vysoku citlivost.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod šeďour 29. 9. 2010 11:30

Odar :arrow: ty seš dobrej, on potřebuje receiver + repro a ty mu nalinkuješ audiofilský repro a ještě ho upozorníš, že potřebuje fakt dobrej a výkonej zesilovač.
Já myslím, že za ty peníze se dá pořídit opravdu dobře hrající domácí kino v základu.A instantní dom. kino (vše v jedné krabici) stojí polovic.
Takže klidně nějakou Yamahu (osobně mám Denon - max spokojenost)
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 29. 9. 2010 11:33

Tie bedne su podla mna v limite +/- 10 000 (nepovazujem ich za audiofilne), urcite spravia lepsiu sluzbu, ako plastove krabice a CA / H/K / NAD AVR ich podla mna vybudi. Tam to s vykonom na kanal nie je az taka katastrofa.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod green 29. 9. 2010 11:44

Mohu poprosit nejaky typ toho kina?
diky
green
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jan1k 29. 9. 2010 11:45

Xavian su urcite audiofilne bedne... suhlasim zo sedourom.
Denon DA-10 DSD / Apple iPhone 6+ / Apple iPad Air
► ♫♪♩♬♫
► Ultimate Ears UE4Pro ♫♪♩♬♫
► Sony MH1 / AIAIAI Pipe Petroleum ♫♪♩♬♫
Jan1k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bunuel 29. 9. 2010 12:18

green píše:je mozne pripojit nejake 2.1 repro k av recieveru?

2.1 lze připojit i ke klasickému stereo zesilovači, což je mnohem kvalitnější řešení.
Bunuel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod green 29. 9. 2010 13:08

ok ja bych prece jenom uprednostil moznost mit i Fm tuner pro poslech radia.
green
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Odar 29. 9. 2010 13:09

Stereo zosilovace s tunerom existuju.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod šeďour 29. 9. 2010 13:21

Ano stereozesilovač s tunerem se jmenuje receiver a v dnešní době ho seženeš asi jenom v bazaru.V zhledem k tomu, jaké možnosti zapojení, nastavení a kvality zvuku nabízejí dnešní AVR, bych to vůbec neřešil.
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 29. 9. 2010 13:28

šeďour píše:v dnešní době ho seženeš asi jenom v bazaru
HK 3390
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tomiisek 29. 9. 2010 13:35

šeďour píše:Ano stereozesilovač s tunerem se jmenuje receiver a v dnešní době ho seženeš asi jenom v bazaru.

Snad se vyznáš v elektrikářských kabelech, ale svými propagacemi all-in-one kin hrozně shazuješ svoji důvěryhodnost. To s tím bazarem je další úlet, stereo receivery se normálně prodávají a rozhodně jsou kvalitnější než AV receivery, o all-in-one sestavách vůbec nemluvě. Lepší volit kvalitu (koupím, jen co přesně potřebuji, v kvalitním provedení) než kvantitu (koupím milion funkcí navíc, které nevyužiju).
To je jako doporučovat místo 2-metrového 4 mm reprokabelu raději 10-metrový 1,5 mm reprokabel, neboť je za stejnou cenu delší.

http://www.mall.cz/prijimace/?sort=_price
Canon EOS 600D + Canon EF 28mm f/1.8 USM
tomiisek
Junior

Odeslat příspěvekod šeďour 29. 9. 2010 13:49

Ano uznávám, že jsem se mýlil.Nejsem zvyklý projíždět web a hledat a dávat linky.Myslel jsem, že v dnešní době už nikdo stereoreceivery nenabízí.
Jen nechápu co je špatného na instantním kině, zvlášť v případě, když někdo hledá jednoduché řešení (lepší zvuk než zahuhlaná televize).Máš s tím nějaké zkušenosti, nebo jsem tě jen naštval ?
A přiznávám, že funkce mého AVR jsou mi u prd-le, jen mě pokaždé když ho zapnu překvapí, jak skvělý má zvuk.
šeďour
Pokročilý

Další stránka