Odar píše:Uznavam, ze stereo receivery su dnes skor rarita.
Za to z velké míry mohou prodejci i lidi jako my, co zájemcům dobrácky radí, aby místo ferdy mravence pořídili stonožku

šeďour píše:Jen nechápu co je špatného na instantním kině, zvlášť v případě, když někdo hledá jednoduché řešení (lepší zvuk než zahuhlaná televize).Máš s tím nějaké zkušenosti, nebo jsem tě jen naštval?
Já jsem all-in-one DK (viz fotky) začínal, protože mě tehdy bohužel nikdo nevaroval, na podobné fórum jsem tehdy nešel, řídil jsem se pouze láskou k Pioneeru a oceněním DK roku ve Stereu & Videu. Pak jsem si taky naivně myslel, jak úžasně mi to hraje. Kdybych si býval na něčí radu tehdy pro srovnání poslechl zesilovač za 8k a regály za 12k, tak bych si býval žádné DK za 20k nekoupil, protože by se mi bývalo rozsvítilo už tehdy. Pokud dnes vidím přehrávač a (topící) zesilovač v jedné krabici, tak se mi zvedají mandle, pokud slyším plastové repráčky, tak mi to trhá uši. Tak se aspoň snažím lidi přimět k tomu, aby si vše řádně promysleli, než se ukvapí. Třeba než koupit 6 nekvalitních bedýnek, tak vzít svůj oblíbený film do poslechovky a zkusit si, jestli by 2 kvalitnější bedny nepřinesly větší uspokojení než 6 plasťáčků.
Nemám nic proti tomu, když se zde někdo snaží za malé peníze doporučit levné 5.1 kino, pokud je to POŽADOVÁNO. Pokud má ale někdo požadavek na stereo kino, tak odsuzuji všechny, kdo tazateli začnou místo kvalitního sterea doporučovat méně kvalitní multikanál. Pokud tazatel přijde s dotazem na stereo a odejde s multikanálem, pak je to pro zdejší fórum smutnou vizitkou, daleko lepší vizitkou by bylo, kdyby někdo zvažoval nekvalitní multikanál a odešel s koupí slušného sterea.