Vychádza mi to tak na Denon 1911, no ani HK AVR460 by v sete CineSound60BQ (čo je vlastne AVR460+HKTS60) nemusel byť zlý. Tu je cena +- rovnaká.
Ale láka ma aj ONKYO 509 alebo 609 - hlavne možnosť prehrávať FLAC zo siete (mám kopu vecí vo FLAC a nechce sa mi veľmi prehadzovať CD - radšej z NAS púšťať hudbu po sieti).
Keby som toto chcel po HK, tak nepochodím a ak DENON, tak sa dostanem k 3311, ale to už je mimo rozpočtu a myslím si, že aj tie repráky by už boli preň slabé.
Na prehrávanie filmov a aj hudby plánujem HTPC, ale ak by hudbu vedel zo siete prehrať samotný receiver, bolo by to asi lepšie. (?) Je tam nejaký rozdiel medzi prehrávaním hudby cez HTPC a priamo cez AVR? Teda okrem toho, že keď budem hľadať cez HTPC, budem potrebovať zapnúť aj TV aby som videl, čo si mám pustiť. Čiže dva spotrebiče zapnuté navyše oproti samotnému AVR. Určite mi to ale nestojí za cenový rozdiel medzi 1911 a 3311.
Na ONKYO vravia, že kúri, ale dá sa to prežiť. Podľa pomeru cena/výkon je asi bez konkurencie.
Doteraz som hudbu počúval na obyčajných plasťákoch (áno, vadilo mi to, ale čo už...

Pomer hudba/filmy odhadujem tak 60/40 ale tá hudba bude väčšinou iba ako podmaz pri iných činnostiach. Samotné "vychutnávanie" bude tak možno 5% z celkového času.
Žáner hudby - folk, folklór, sem tam nejaký pop.
Ktorý receiver by ste mi doporučili? S, alebo bez LAN?
Je rozdiel v kvalite veľký medzi tými ONKYO, Denon a HK? (podľa ohlasov na fórach by mal byť) Ale zistím ten rozdiel aj na HKTS60? (drahšie repro sú už mimo môj rozpočet)