yakuzad píše:Tak uz je doma ten Denon AVR-1311 a sem ztoho vedle je to bomba mam to zatim pripojene na ty regalovky Redstar RS-502 ale ten rozdil je obrovskej ,kdo vahate s koupi jestli to ma cenu tak verte ze ma ,naivne jsem si myslel ze mam doma 5.1 (mluvim o tom setu Redstar RS-502 kterej ma zesilovac v Subwoferu

aĺe az tet s Denonem slysim co je to opravdovej prostorovej zvuk MAZEC. Ptam se tet zkusenejsich nevadi ze mam natom ty ***** repra Redstar ? Nemuzu ublizit zesiku ? Maji 8. ohmu a nepoustim to nahlas .
Zdravím a chtěl bych se zeptat, jestli zkoušel´s přehrávat nějakou hudbu v klasické stereu na CD,či nějaké koncertní DVD, a pokud ano, jak si Denon vede.
Díky koupi nové LCD, která nemá Audio Out výstup, jsem nucen nahradit svůj 12 let stary AV reciever Yamaha, a teď už asi týden surfuju a nemůžu se rozhodnout. A když už narazím na optimální kompromis cena/výkon/různé moderní vychytávky, dozvím se , že to na poslech hudby není dobré. A pak nevím, jestli je to název ´hudebního snoba´, kterých je na různých fórech hafo, a nebo na tom něco je. Situace je složitá tím, že mám hodně CD a koncertních DVD a zatím je dva repráky BW, které mě ve stereo režimu s Yamahou perfektně vyhovovaly, takže bych klidně surround oželel, ale klasický stereo zesilovač s HDMI, či optickými vstupy prakticky neexistuje, tak musím ´upgradovat´, tak trochu proti své vůli. Dík za případnou odpověď
Ivan