V tuhle chvíli je napojen na tyhle bedny:
Quadral ARGENTUM 390 (sloupy)
Quadral ARGENTUM 320 (zadek)
Quadral ARGENTUM 310 (centr)
Ještě to není to právé ořechové, protože všecko je nové, ale už se těším až se zahoří, kombinace Marantz + Quadral je doporučované oběma výrobci a četl jsem i nějaké německé recenze.
Já nejsem žádný zvukový recenzent, ale poslouchám rockovou klasiku, ala Ozzy, Sabbati, Pink Floyd, Stouni, Queen... ale třeba i Mozarta, když mně to chytne, mám rád pohodovku jako je Barry White..., takže jsem potřeboval bedny s dobrý projevem, který je přes celé pásmo a udělají nejen kvalitní rockový zážitek, ale zvládnou i výšky bez chrčení. Quadral u nás není známá značka, mimo těch hrůz co prodává Mall, ale v Německu ji všichni milují, tak jsem četl jejich stránky a tyhle bedny se mi líbili.... no a Marantz, ten ty bedny v tom prostě nenechá....dokáže udržet spodky i je vytáhnout u klasiky... někde jsem četl, že je ostřejší, ale možná s bednama co se k němu nehodí....ty Quadrály hrají dle mého názoru to co jim člověk pošle a dokážou ho utlumit...
Obecně se k Marantz doporučuje Cabasse, zvažoval jsem Cabasse Eole, ale teď nejsou.... každopádně ja tak za 1/2 roku budu bedny měnit, protože musím mít naposloucháno, abych mohl kvalifikovaně poradit a to k SR 7005 dovezu Cabassy

.
Shrnuto a podtrženo, teď musí Marantz a Quadral tak 200 - 300 hodin hrát, aby se pořádně zahořely a pak budu spokojený

.