Marantz SR 7005

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lemmy1978 14. 1. 2011 05:35

A co vravite na tento: Denon AVR-4311. ;-)
http://www.audioholics.com/reviews/rece ... -4311ci-fl
AMD2990WX,x399Taichi,Corsairvengeance64GB2133mhz,crucialCT2050GB.SSD,NV1080TI.FE,PhilipsBDM4350,logitechG910+MXmaster,
ASUS RT-AC87U
lemmy1978
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod velodyne1 14. 1. 2011 22:39

lemmy,,,,KLUDNE, HOCIKEDY :)
Denon AVR-1610, Pure Acustics XTI100 5.0, Velodyne CHT8, Sony LCD 32
velodyne1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pentaroth 26. 1. 2011 18:20

Hojte,tak už ho má někdo doma?
pentaroth
Junior

Odeslat příspěvekod velodyne1 27. 1. 2011 21:19

niekto tu spominal ze má, len sa nepamatam kto.
Denon AVR-1610, Pure Acustics XTI100 5.0, Velodyne CHT8, Sony LCD 32
velodyne1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod etaloncr 3. 3. 2011 22:45

Ahoj, tak mi dorazil, krasavec jeden, ještě si s ním hraju :).
Ve skutečnosti vypadá ještě lépe než na obrázku :).
Pentaroth, jak si s ním spokojený?

PS. Mám i další 3 jeho bratříčky :).
etaloncr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Mr_Mrkew 4. 3. 2011 08:11

Tak nám řekni první dojmy ... co zvuk, s čím ho provozuješ atd. atd. ;-)
Oppo UDP-203, Onkyo TX RZ800, Elac FS 247, CC 241.2, BS 243, SVS SB2000
Sennheiser HD 555
Venku: Samsung Galaxy S8 + Sennheiser Momentum
Mr_Mrkew
Junior

Odeslat příspěvekod etaloncr 4. 3. 2011 11:18

V tuhle chvíli je napojen na tyhle bedny:

Quadral ARGENTUM 390 (sloupy)
Quadral ARGENTUM 320 (zadek)
Quadral ARGENTUM 310 (centr)

Ještě to není to právé ořechové, protože všecko je nové, ale už se těším až se zahoří, kombinace Marantz + Quadral je doporučované oběma výrobci a četl jsem i nějaké německé recenze.

Já nejsem žádný zvukový recenzent, ale poslouchám rockovou klasiku, ala Ozzy, Sabbati, Pink Floyd, Stouni, Queen... ale třeba i Mozarta, když mně to chytne, mám rád pohodovku jako je Barry White..., takže jsem potřeboval bedny s dobrý projevem, který je přes celé pásmo a udělají nejen kvalitní rockový zážitek, ale zvládnou i výšky bez chrčení. Quadral u nás není známá značka, mimo těch hrůz co prodává Mall, ale v Německu ji všichni milují, tak jsem četl jejich stránky a tyhle bedny se mi líbili.... no a Marantz, ten ty bedny v tom prostě nenechá....dokáže udržet spodky i je vytáhnout u klasiky... někde jsem četl, že je ostřejší, ale možná s bednama co se k němu nehodí....ty Quadrály hrají dle mého názoru to co jim člověk pošle a dokážou ho utlumit...

Obecně se k Marantz doporučuje Cabasse, zvažoval jsem Cabasse Eole, ale teď nejsou.... každopádně ja tak za 1/2 roku budu bedny měnit, protože musím mít naposloucháno, abych mohl kvalifikovaně poradit a to k SR 7005 dovezu Cabassy :).

Shrnuto a podtrženo, teď musí Marantz a Quadral tak 200 - 300 hodin hrát, aby se pořádně zahořely a pak budu spokojený :).
etaloncr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Mr_Mrkew 5. 3. 2011 11:24

To než je zahoříš, tak budeš kupovat nový bedny ... :-P , proč sis místo těch 5.1 beden nekoupil raději jen předky a postupně to nedokoupil?
Já jsem taky uvažoval o koupi 7005ky, ale když jsem byl v Čechách a slyšel jsem Elacky FS 247 a vincenta, absolutně jsem změnil názor.
Na domácí kino mi stačí moje onkyo ( na to že to jsou plasťáky, tak hrajou dobře - na domácí kino) a ve stereu mám taky jasno ;o)) jen ještě budu laborovat s jinýmy tipy zesilovačů od vincenta ...
Oppo UDP-203, Onkyo TX RZ800, Elac FS 247, CC 241.2, BS 243, SVS SB2000
Sennheiser HD 555
Venku: Samsung Galaxy S8 + Sennheiser Momentum
Mr_Mrkew
Junior

Odeslat příspěvekod etaloncr 6. 3. 2011 11:45

Proc bych mel dokupovat bedny po kusech? Koupil jsem cely set, dostanes ho za lepsi cenu, nez to kupovat po kusech..., kdyz prepnes SR 7005 do stereo rezimu, tak jedou jen predky...

Jasan, napojis Vincenta k Onkyu a pofrcis stereo pres Vincenta a kino pres Onkyo.

Ja jsem taky zmenil nazor na Vincenta....nelíbí se mi... rychlokvaseny cinsky hi-end s nemeckym jmenem.

Uvažuju, že popř. Vincenta bych nahradil nějakým NADem, ktey je kvalitou vyroby a historii o hodne dale.
etaloncr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod pcbuh 22. 5. 2011 12:41

Ahoj , plánuji nákup nového AV Reciveru a zaujal mě tento plus reprobedny ELAC FS 247 ( zatím stereo ) a tak by mě zajímalo zda někdo neslyšel tenhle AV s těmito reprobednami. Jako přehrávač mam Cambridge Audio Azur 751BD.

Případně doporučení jaké jiné bedny , poslouchám všechno možné ale nejvíce muzikály ( české )
???? + Marantz SR7005 + Cabasse MC40 Majorca +
Cambridge Audio Azur 751BD Blu-ray + Monster Cable MP HTS 2600
pcbuh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod etaloncr 22. 5. 2011 21:53

Ahoj,

ty budeš asi moje krevní skupina :). Já mám teď SR 7005 nainstalovanou s Mordaunt Short Parforamance 6 a 2, čekám na sub a centr z UK.
http://www.mordauntshort.com/summary.php?PID=74

Zvuk jak víno, jsem dlouho hledal receiver, který by ty bedny byl schopen utáhnout, vyhořel Harman, Yamaha a Onkyo to je někde jinde a tenhle mně uchvátil hned.

Ty M-S 6 jsou asi mimo rozpočet, ale mám SR 7005 vyzkoušené s Quadral Wotan VIII (nekde tady o tom pisu). Quadral je proste nemecka bedna, takze presna, jak nemci maji radi, zadne ustrelky a myslim, ze by se ti libil hlasovy prednes do muzikalu. No a SRko mam rad, protoze je schopne tahnout poradne bedny, ma to poradny zdroj napajeni, takze proste bedny neprskaji. Jak pisu vys, nejsem priznivce nejake kombinace receiveru a zesiku, radeji poradny receiver a to pro mna SR 7005 je :).

Pokud by si chtel, posli mi pres sz email, mam nekde scan testu tech beden z audia videa, poslu ti ho.

H.
etaloncr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slayers 25. 5. 2011 06:07

etaloncr,sice tady nic nenabízíš ale svoje značky vytahuješ do nebe a jiný pomlouváš.Neber to tak že Vincenta mám,ale jak chceš srovnávat Marantz a Vincent zvukově,nechápu(slyšel jsem,porovnával jsem).Pokud chceš aby Tě někdo bral vážně,přestaň si dělat reklmu.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod etaloncr 25. 5. 2011 23:42

slayers, pisu o znackach, ktere znam a ktere znam, ty ktere prece prodavam... a jiz jsem tady napr. poradil lidem Denon, Rotel atd. a ty prece nedelam... Vincenta taky znam a jeho opravdu chvalit nebudu a neni to jen o zvuku, ja vidim i ty souvislosti kolem, ktere Vy zakaznici nevidite, tim myslim servisni zazemi, osobu dovozce, cenovou politiku (konkretne u ni by si asi opravdu ziral...) atd. a to neni jen vincent, ale i spousta dalsich... jen behem tohoto roku jsem u sebe "zabil" tri znacky, ktere uz nechci delat. Dnes je stav na trhu takovy, ze muzes prodavat vsechny znacky, ktere chces, ale jak rika jeden dovozce, lepe delat poradne 2 znacky, nez blbe 30 znacek :).
Pokud vim, ja ho nepomlouvam, jen uvadim svuj nazor.

A jak jsem tady psal, mam z fora 2-3 objednavky o kterych vim, kdyz to srovnam s casem co tu travim, tak na Vas chlapci krute prodelavam :).
etaloncr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod krovak_cze 26. 5. 2011 07:11

OT: nj bose se tu moc nenosi :D
krovak_cze
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka