MakcuPikcu 
Kludne sa mozes pridat ku mne - tu som zakladal temu
viewtopic.php?p=8553376#p8553376S kabelazou moc skusenosti nemam a co som sa pytal este ludi pomimo, rozdelili sa na 2 extremne tabory:
- jedni tvrdia, ze cim drahsi kabel, tym lepsie. Ich nazor je taky, ze sim je kabel drahsi, tym ma lepsiu konstrukciu, material a podobne. Bavil som sa s clovekom, ktory doma pouziva (okrem ineho) 0,5m Cardas XLR kabel za ludovych 1500 EUR. Svojim sposobom sa cuduje, ze mi to vobec s mojimi kablami hra

- druha skupina ludi (vacsinou konstrukteri a ludia, co sa v tom hrabu) mi hovoria, nech neblbnem a neminam peniaze na kraviny. Asi traja nezavisli ludia tvrdia, ze na mojej zostave rozdiel v kabloch pocut nebude, nakolko cim tvrdsi vystup je na predzosiku, tym je mensi rozdiel pri vymene kablov (vystup na DACane od TomasaT nie je odflaknuty). To je zrejme presne problematika vystupnej impedancie, ktoru popisuje
Kocmeister. Ked som sa pytal aj TomasaT, ked som kupoval DACan, ze ake kable si mam k tomu kupit, pisal mi, ze je to uplne jedno - hlavne nech je to tienene, nech to nechyta bordel a ze viac nech neriesim.
- dostal som typ na kable s udajne velmi dobrym pomerom cena / vykon / konstrukcia
http://www.connexaudio.com/RCA_interconnects.php Tie Ultimate verzie su udajne naozaj velmi dobre.
Takze momentalne som v situacii, ze zvazujem, ci vyskusam cosi naslepo (a nabijem si papulu), alebo to cele necham tak. Tak ci onak - najviac limitujuca je na mojej zostave kvalita nahravky. Minule som si pustil super namastrovany
Fleetwood Mac v 192 / 24 a hralo to tak, ze mi padla sanka. Urcite by som pri tom albume nemal potrebu COKOLVEK riesit.
Najrozumnejsia varianta je asi naozaj zbehnut do hifi studia, v danej cenovke si pozicat 2-3 kable a vyskusat si to sam doma. Tu sa skutocne blbo radi, nakolko si to musi sadnut s konkretnou zostavou a moze to mat velky vplyv, ale aj ziadny.