Lucipuk---pred 2 rokmi som sa tolko hrajkal s nastaveniami tyzdne v kuse az mi z toho j....o

. Medzitym som citaval americke stranky o tejto tematike, vsade spominali 80Hz ako best setting. Tak som nakoniec dal som aj ja a ok. Tak myslim pod a nad tym ze crossover pre repraky mam na 80Hz, pod tym do 40Hz menej pocut basy, a na 200-250Hz tak cudne vysoke dunene basy, pri 80Hz akurat. Pripominam repra som dal ako velke.
Manik na fore doporucil svoje nastavenie, repro crossover 80Hz, dolny medzny kmitocet na sube dat na najvyssiu--140Hz, a LPF for LFE cize pre sub dal na 120Hz. Fazu na sube na nulu a hlasitost na sube cca do polovice.
Na Audyssey stranke pisu, ze ak mame sub, repraky mame vzdy nastavit ako male aj ked su velke, cize zahraju pod 80Hz. Aby vsetky basy smerovali do subu, tym odlahcime avr a repraky bez basov vyzaruju viac priestoru. Toto je office argument od inzinierov Audyssey.
Ja to tak nemam, nastavil som repraky ako velke aby zahrali neake basy lebo nie zakazdym zapinam sub. A hraju do 80Hz, pod tym zase sub, kedze tam som nastavil LPF for LFE 80Hz.
Player pise dobre, ze sa tie hranice mozu aj prekryvat.